Είναι ακαταμάχητη: Η φωτογραφία της Sarah Jessica Parker που έκανε το γύρο του κόσμου

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι ακαταμάχητη: Η φωτογραφία της Sarah Jessica Parker που έκανε το γύρο του κόσμου

Η σταρ αφήνει στην άκρη τη... φήμη της και «πιάνει» δουλειά

Οι σταρς έχουν ένα μικρό κόλλημα με την εικόνα τους. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε θέματα ομορφιάς και εξωτερικής εμφάνισης. Ξέρετε, μερικοί από αυτούς θέλουν να δείχνουν ότι είναι πραγματικοί... celebrities και για αυτό συνηθίζουν να κυκλοφορούν με συνοδεία σωματοφυλάκων, μαύρα γυαλιά ηλίου και άλλα πολλά.

Η Sarah Jessica Parker ακόμη και αν έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή, δε φαίνεται να θέλει να υιοθετήσει το συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Δεν έχουμε μάθει να έχει ταξιδέψει ποτέ με prive πτήσεις και οι θαυμαστές της μπορούν να την πετύχουν να περπατάει με τα αγαπημένα της διδυμάκια στους δρόμους του «Μεγάλου μήλου». Μία απλή δηλαδή και καθημερινή μαμά που εργάζεται από το πρωί ως το βράδυ με αρκετά γρήγορους ρυθμούς.

sjp-satc-12may15-03 8b5be

Έτσι, λοιπόν, αρνούμενη το χαρακτηρισμό σταρ, φρόντισε η ίδια για τη μεταφορά της νέας της συλλογής παπουτσιών στο Bloomingdale's της Νέας Υόρκης. Δε φέρθηκε ούτε σαν αφεντικό, ούτε και σα ντίβα. Έδωσε ένα χέρι βοηθείας και φρόντισε τα νέα της δημιουργήματα να στηθούν όπως τους αρμόζουν.

1434042402 sarah-jessica-parker-bloomingdales-zoom 8fdb8

Διαβάστε ακόμη:

Μεγάλο χειροκρότημα: Η κίνηση της Victoria Beckham που πρέπει να ακολουθήσουν σταρς και μη

Δε θα το πιστέψετε, αλλά η Angelina Jolie έκανε την εμφάνιση της χρονιάς.