Eπιτέλους: Η star βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» του πρώην της και... δικαιώνεται

Γωγώ Φούντα
Eπιτέλους: Η star βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» του πρώην της και... δικαιώνεται

Eίμαστε μαζί σου βρε κορίτσι μου!

Ξέρεις τι είναι μία ωραία πρωία, να μαθαίνεις ότι ο πρώην σου, και διάσημος ράπερ, κυκλοφόρησε τραγούδι, μέσα στο οποίο σε υπονοεί-αρκετά ξεκάθαρα φυσικά-με όχι και τα καλύτερα λόγια; Εντάξει η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρετε, αλλά προσπαθήστε έστω και για λίγα λεπτά να μπείτε στη θέση του κοριτσιού αυτού.

nicki-minaj-at-2015-grammy-awards-in-los-angeles 1 8deb2

Που λέτε η Nicki Minaj, που αυτή τη στιγμή θεωρείται ό, τι πιο hot στην αμερικανική μουσική σκηνή, πρόσφατα χώρισε από τον καλό της και ράπερ Safaree. Και αντί αυτός, να την αφήσει την κοπέλα στην ησυχία της να βιώσει το δράμα της, είπε να κυκλοφορήσει ένα τραγουδάκι, τους στίχους του οποίου ντρεπόμαστε να μεταφέρουμε, και κυριολεκτικά να την κάνει ρόμπα.

nicki-minaj-safaree-samuels 6c4bf

Επειδή όμως η Nicki δεν είναι καμιά χθεσινή, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, μέσω social media as always, εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα θα λέγαμε. Μεταξύ άλλων είπε ξεκάθαρα ότι ο πρώην της την απάτησε, και ότι θέλει κάποια στιγμή να τιμωρηθεί για όλα αυτά που της έχει κάνει.

nicki minaj nicki safaree 3fe38

Βέβαια, λίγα λεπτά μετά, τα tweets εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει! Βρε Safaree, και μοιχός και συκοφάντης; Πάει πολύ αδερφέ μου.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η φυσική ομορφιά νικάει το make up, το αποτέλεσμα είναι αυτό. Δείτε τη σταρ!

Ήρθε η επιβεβαίωση: Αυτό είναι το νέο «cute» ζευγάρι στο Hollywood!

Παραμυθένιος γάμος! Ο πρίγκιπας Carl Philip ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Sophia!