Tι συμβαίνει με τα οπίσθια της star; Έβαλε ή όχι ενθέματα σιλικόνης;

Γωγώ Φούντα
Tι συμβαίνει με τα οπίσθια της star; Έβαλε ή όχι ενθέματα σιλικόνης;

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

Η νέα μόδα της διεθνούς showbiz, κάντε υπομονή και σε λίγο καιρό θα έρθει και στη χώρα μας δυστυχώς, δεν είναι ούτε το botox, ούτε η λιποαναρρόφηση, ούτε η αυξητική στήθους, αλλά κάτι πολύ πιο περίεργο και σίγουρα δύσκολο! Τα εμφυτεύματα στα οπίσθια λοιπόν, είναι το απόλυτο must, και stars όπως η Kylie Jenner, στα χνάρια της μεγάλης αδερφής Kim, τις έχουν δοκιμάσει, παρόλο που δεν το παραδέχονται, με εντυπωσιακά θα λέγαμε αποτελέσματα.

kesha-butt-implants-01 f38de

To τελευταίο λοιπόν κρούσμα, είναι η διάσημη τραγουδίστρια Kesha, της οποίας η ζωή έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, και η καριέρα της επίσης, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να δώσει μία... άνοδο, τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. Στην τελευταία της εμφάνιση επί σκηνής λοιπόν, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε μία πολύ μεγάλη αλλαγή στην πίσω όψη της.

kesha-butt-implants-02 6714c

Ναι κυρίες και κύριοι, σύμφωνα με τα λαγωνικά του εξωτερικού, η Kesha εβαλε ενθέματα στα οπίσθια, με αποτέλεσμα να φαίνονται αρκετά πιο πλούσια και ζουμερά. Αυτό που μας έπεισε ακόμα περισσότερο για την ισχύ όλων των παραπάνω, είναι το γεγονός ότι η νεαρή star δεν ήταν ποτέ ιδιαιτέρως χυμώδης, με το σώμα της να μην έχει καμπύλες όπως για παράδειγμα της JLo.

kesha-butt-implants-03 e25e8

Κάτι που πλέον έπαψε να ισχύει. Άραγε θα το παραδεχτεί ή θα το ρίξει κι αυτή στη γυμναστική και τη διατροφή;