7+1 πράγματα, που σίγουρα δεν γνωρίζετε για τον Patrick Dempsey

Γωγώ Φούντα
7+1 πράγματα, που σίγουρα δεν γνωρίζετε για τον Patrick Dempsey

Νομίζατε ότι ξέρατε τα πάντα για το σέξι νευροχειρουργό;

Λίγες μέρες πριν σας δείξαμε τον αντικαταστάτη του Patrick Dempsey, ο οποίος απολύθηκε από τη διάσημη σειρά Grey's Anatomy εν μία νυκτί, ρίχνοντας σε κατάθλιψη τους εκατομμύρια φανς της σειράς. Ειδικά οι γυναίκες, διότι ο Patrick ήταν και ο Dr. McDreamy όσο να πεις, δεν μπορούν να ξεπεράσουν για κανένα λόγο τον τηλεοπτικό του θάνατο, ενώ θα μας επιτρέψετε να πούμ ότι το σήριαλ, έχει χάσει κάτι από την αίγλη του.

maxresdefault 1690d

Εμείς εδώ όμως, επειδή ξέρουμε πόσο πολύ τον αγαπάτε και πόσο στενοχωρηθήκατε με τον ξαφνικό του «χαμό», είπαμε να του κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα και να σας αποκαλύψουμε κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τον αγαπημένο σας ηθοποιό.

1010030 1335216512584 full be45f
patrick dempsey black and white-t2 cee13

1. Αρχικά ήταν να πρωταγωνιστήσει σε ένα άλλο διάσημο ιατρικό δράμα, το House. Μάλιστα, είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο του Dr. Robert Chase αλλά τελικά προτιμήθηκε ο λιγότερο αναγνωρίσιμος Jesse Spencer. Καλύτερα!

Mε τον κολλητό του στο σήριαλ, Dr McSteamy

MV5BMjEzMzE4MzE2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMDkzNjEwMg. V1 SX640 SY720  3ad1b

2. ΔΕΝ ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Derek Shepherd. Για την ακρίβεια ο ρόλος προοριζόταν για τον Rob Lowe-κι αυτός καλός είναι-αλλά τελικά αρνήθηκε. Μάλιστα μεγάλη σημασία στην επιλογή του έπαιξε και η χημεία του με τη συμπρωταγωνίστριά του Ellen Pompeo.

013 IMG 6969 a l 7eb14

3. Πάσχει από δυσλεξία κάτι για το οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές. Μάλιστα, στην αρχή της καριέρας του, είχε πάντα ένα δάσκαλο όπου του διάβαζε όσες γραμμές εκείνος αδυνατούσε.

4. Είναι εξαιρετικός ζογκλέρ και μάλιστα με διακρίσεις καθώς βγήκε δεύτερος σε διεθνή διαγωνισμό το 1982! Γενικότερα τα χέρια του έχουν πολλά ταλέντα.

5. Εκτός από ζογκλέρ είναι και άριστος σκιέρ. Μάλιστα, το όνειρό του από μικρό παιδί, ήταν να γίνει επαγγελματίας και να εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τελικά έγινε ηθοποιός! Ευτυχώς...

605x0 b8362

6. Εκτός από τον επεισοδιακό του γάμο, ο οποίος πρόσφατα κατέληξε σε διαζύγιο, ο Patrick έχει ακόμη έναν στο ενεργητικό του. Συγκεκριμένα το 1987, 21 μόλις ετών, παντρεύτηκε τη 48χρονη ηθοποιό Rocky Parker με την οποία χώρισε το 1994. Ο ίδιος σήμερα παραδέχεται ότι όλη η σχέση ήταν λάθος και πως απλά ήθελε μία... μαμά! Ουπς...

Mε την πρώην σύζυγό του

dd2c7093 COVER.xxxlarge f72f8

7. Υποδυόμενος το Derek έσωσε αμέτρητες ζωές, αλλά αυτό το έχει κάνει και ως Patrick! Συγκεκριμένα, κάποτε βρέθηκε μπροστά σε τροχαίο και κατάφερε να βγάλει έναν 17χρονο αναίσθητο μέσα από το κατεστραμμένο αυτοκίνητό του! Στη συνέχεια κάλεσε την μητέρα του, και με ύφος γιατρού την ενημέρωσε για την κατάσταση του παιδιού της. Εκείνη τον ρώτησε αν είναι τραυματιοφορέας, εκείνος απάντησε ότι είναι ο Patrick Dempsey και η... μητέρα απάντησε αιφνιδιασμένη: «Ο McDreamy»;

Με τα παιδιά του

JSGS051210D 12 6b9aa

8. Στην αρχή, έτρεμε τη Shonda Rhimes, σεναριογράφο του Grey's Anatomy, καθώς τον τρομοκρατούσε το παγωμένο της ύφος. Μάλλον έβλεπε μπροστά!

greys-anatomy fa5e2