Μα είναι δυνατόν; Η Jennifer Aniston από ότι φαίνεται είναι και πάλι... ελεύθερη

Ερμιόνη Σαρρή
Μα είναι δυνατόν; Η Jennifer Aniston από ότι φαίνεται είναι και πάλι... ελεύθερη

Άλλο ένα ζευγάρι του Hollywood που δε θα περάσει μαζί το καλοκαίρι του

Γενικώς σε αυτό το κορίτσι έχουμε μία μικρή αδυναμία. Η προσωπική της ζωή μοιάζει κάπως με το roller coaster ενός λούνα παρκ, καθώς έχει συνεχώς σκαμπανεβάσματα. Ειδικά από τότε που έπαψε να είναι κυρία Pitt, ανυπομονούμε να τη δούμε και πάλι νυφούλα και επιτέλους... μανούλα.

Η σχέση της με τον Justin Theroux πιστεύαμε (και ακόμη δηλαδή το πιστεύουμε) ότι θα έφτανε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η ίδια μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχε δηλώσει ότι ο σύντροφός της είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα όμως με το radaronline.com, το διάσημο ζευγάρι έχει να εμφανιστεί μαζί 75 μέρες περίπου. Η Jennifer έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με φίλους και φίλες, αλλά το έτερον ήμισυ... πουθενά. Οι συνεχόμενες «μοναχικές» εμφανίσεις της έχουν φουντώσει τις φήμες περί χωρισμού, κάτι που δε θέλουμε να πιστέψουμε. Ποντάρουμε στο ότι είναι ένα ακόμη δημοσίευμα που θέλει να φέρει στα πρωτοσέλιδα την προσωπική της ζωή.

jennifer-aniston-justin-theroux-not-together-since-april-1 f8e6b

Η Jennifer Aniston με το φίλο της Tobey Maguire σε κοινή τους έξοδο στις 4 Ιουνίου

jennifer-aniston-justin-theroux-not-together-since-april-3 047b7

Με την Courteney Cox στις 28 Μαΐου

jennifer-aniston-justin-theroux-not-together-since-april-5 b8092

Η τελευταία εμφάνιση της Jennifer Aniston και του Justin Theroux στις 4 Απριλίου

Εντάξει, θα μας πείτε ότι δεν είναι και αδερφή ή φίλη μας, αλλά όσο να είναι αυτός ο χωρισμός θα μας στεναχωρήσει αρκετά. Αγαπάμε Jennifer και τη θέλουμε ευτυχισμένη. Ίσως ο Justin να είναι υπερβολικά busy τους τελευταίους 2 μήνες και να έχει αφήσει το κορίτσι του να απολαμβάνει μοναχό του τις εξόδους του. Who knows

Διαβάστε ακόμη:

Την παραδεχόμαστε: Είναι σούπερ διάσημο μοντέλο, έχει ατέλειες και δεν τις κρύβει

Η σταρ αποκαλύπτει: «Μετά το χωρισμό μου προσπάθησα να αυτοκτονήσω»