Δεν τους ζηλεύουμε: Το πιο απελευθερωμένο ζευγάρι του Hollywood συνεχίζει να προκαλεί

Γωγώ Φούντα
Δεν τους ζηλεύουμε: Το πιο απελευθερωμένο ζευγάρι του Hollywood συνεχίζει να προκαλεί

Eσείς τι γνώμη έχετε;

Σίγουρα όταν ζεις στο Hollywood και έχεις τους paparazzi να καταγράφουν την κάθε σου κίνηση, φυσιολογική συμπεριφορά και αντιδράσεις δε θα έχεις. Κι αν μέχρι σήμερα, ξέραμε τη Σουηδία ως τον παράδεισο του πολιτισμού και του... «δε βαριέσαι», σήμερα αλλάξαμε γνώμη, και σας ενημερώνουμε ότι ο πολιτισμός και το «όλα καλά» πηγαίνει και προς Hollywood μεριά.

Kάποιες από τις δραστηριότητες του Will. Χωρίς τη Jada!

hsvxh b271a

Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα διάσημο ζευγάρι, το οποίο έχει αναγάγει το coolness σε επιστήμη προβληματίζοντας τον περίγυρό του, και κάνοντάς τον να τους κοιτάζει, το λιγότερο με δυσπιστία! Ο Will Smith λοιπόν, και η σύζυγός του Jada Pinkett, παρά τις φήμες περί χωρισμού, δηλώνουν μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

1424897496 will-smith-jada-pinkett-zoom 4c096

Παρόλα αυτά, τα γεγονότα δεν μας πείθουν, μιας και, εκτός του ότι έχουν να βρεθούν από κοντά περίπου 3 μήνες, η συμπεριφορά, κυρίως του Will, δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση παντρεμένο άντρα. Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, παρτάρει ακατάπαυστα στα διαλείμματα των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, «Suicide Squad» στο Τορόντο, πάντα με γυναικεία συντροφιά, αρνείται κατηγορηματικά να φορέσει τη βέρα του, κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν ενοχλεί ιδιαίτερα την καλή του σύζυγο, η οποία δηλώνει ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

27170FEC00000578-3016475-image-a-89 1427600967355 72b99

Τι να σας πούμε βρε παιδιά. Εμείς αν ήμασταν στη θέση της Jada, μία ανησυχία θα την είχαμε. Αλλά από την άλλη, όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί.