Ζήλια μας: Η φωτογραφία αυτή της Alessandra Ambrosio δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο

Ερμιόνη Σαρρή
Ζήλια μας: Η φωτογραφία αυτή της Alessandra Ambrosio δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο

Ουάαααου!

Μπορεί εμείς να μετράμε αντίστροφα μέχρι την άδειά μας και να περιμένουμε πώς και πώς να πατήσουμε τα ποδαράκια μας σε κάποιο ελληνικό νησί, αλλά το instagram έχει γεμίσει ήδη με όμορφες καλοκαιρινές παρουσίες. Ναι εντάξει εκτός από τους φίλους που έχουν ξεκινήσεις τις μικρές τους αποδράσεις, υπάρχουν και κάποιοι σταρς που μας κάνουν να σκάμε από τη ζήλια μας.

Θα θέλαμε να προσπεράσουμε πολύ το μέρος που βρίσκεται η Alessandra Ambrosio, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε. Μέρες τώρα απολαμβάνουμε το λογαριασμό της στο instagram και παίρνουμε βαθιές ανάσες. Το μοντέλο όμως σήμερα μας... αποτελείωσε. Πόσταρε μία φωτογραφία ενώ απολάμβανε την ηλιοθεραπεία της και δεν καταφέραμε να αντισταθούμε στη θέαση του κορμιού της. Από πού να ξεκινήσουμε και πού να τελειώσουμε. Οι σέξι κοιλιακοί της και τα γραμμωμένα της πόδια ίσως είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της τόσο μεγάλης επιτυχίας της.

11655155 915013825206886 836772059 n aad6c

Η καλλονή μαμά έχει ανάψει φωτιές στο Rio και αναμένουμε και τις επόμενες φωτογραφίες της.Πόσο θα θέλαμε να υιοθετήσουμε και εμείς το hashtag της #foreveronvacation.

Διαβάστε ακόμη:

Η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει χωρίς make up και μας συστήνει το «φίλο» της