Δεν της το είχαμε: Το μεγάλο «όχι» της Sofia Vergara στο Joe Manganiello θα σας εκπλήξει

Ερμιόνη Σαρρή
Δεν της το είχαμε: Το μεγάλο «όχι» της Sofia Vergara στο Joe Manganiello θα σας εκπλήξει

Η σταρ φαίνεται πως είναι η εξαίρεση του μεγαλύτερου κανόνα της showbiz

Ο Joe Manganiello είναι ο άντρας της ζωής της. Η Sofia Vergara δεν έκρυψε ποτέ την ευτυχία που ζει στο πλάι του μελλοντικού της συζύγου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει τυφλωθεί και κάνει πράγματα παράτολμα για την καριέρα της.

Η σταρ είπε το μεγάλο «ΟΧΙ» στο Joe για μία επαγγελματική συνεργασία, καθώς δε θέλει να μπλέξει τα προσωπικά της με τα επαγγελματικά της. Δε θέλει να βάλει την τόσο αρμονική τους σχέση σε τέτοια διαδικασία, ακόμη και αν το σενάριο την ξετρέλανε. Το βρήκε τέλειο,φοβερό,αλλά δεν την ενδιαφέρει μία τέτοια πρόταση. Έχει ως παράδειγμα τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez και στο συγκεκριμένο θέμα ασκεί βέτο.

1435781222 478543298 joe-manganiello-sofia-vergara-467 23f00

Και εκείνος όμως δεν της θύμωσε, αφού κατάλαβε ότι το κορίτσι του είναι πολύ λογικό. Είναι ερωτευμένοι, φίλοι και δε θα το θυσιάσουν για κανένα σενάριο. Μπράβο τους, λοιπόν, που δε θα πουλήσουν τον έρωτά τους για μερικά δολάρια παραπάνω. Δε σας κρύβουμε, ότι τη Sofia την είχαμε για κάπως πιο παρορμητικό άνθρωπο και θεωρούσαμε πως δε θα τα σκεφτόταν όλα τόσο λεπτομερώς.

Μας διέψευσε και μπράβο της (ξανά)!