Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood χώρισε οριστικά και αυτή είναι μάλλον η αιτία

Ερμιόνη Σαρρή
Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood χώρισε οριστικά και αυτή είναι μάλλον η αιτία

Τι είναι αυτό που τους οδήγησε στην τελική ρήξη;

Το Hollywood τις τελευταίες ημέρες μετράει αρκετούς χωρισμούς. Οι φωτογραφίες των διάσημων ζευγαριών βγαίνουν καθημερινά στις πρώτες σελίδες των ξένων περιοδικών και μερικοί δυνατοί έρωτες σβήνουν μέσα σε μία μέρα.

Ο χωρισμός της Jennifer Aniston και του Justin Theroux έχει εδώ και λίγα 24ωρα γραφτεί αρκετά. Φήμες ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να έχει χωρίσει εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τα επαγγελματικά να είναι η αιτία του κακού.

Jennifer-Aniston-Justin-Theroux-look-so-love 62c8a

Ο Justin, σύμφωνα με το radaronline, δεν κατάλαβε ποτέ τις θυσίες της αγαπημένης του και αυτή δεν άντεξε άλλο. Ενώ η Jennifer Aniston είχε όλη την καλή διάθεση να τον βοηθήσει στο καινούργιο του project, αλλά εκείνος της ζητάει να παίξουν με τις κάμερες. Της ζητάει να κάνουν διάφορες δημόσιες εμφανίσεις μαζί για να ανεβάσουν τα κέρδη στα ύψη. Η Jen μόλις το άκουσε εξαγριώθηκε και δεν είχε και άδικο.

Εμείς πάντως όσα αν και ακούγονται, συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι μαζί και ερωτευμένοι. Αν δεν δούμε επίσημη ανακοίνωση, δε θα το πιστέψουμε ποτέ (ναι ναι την αγαπάμε αρκετά).