Μας κοροιδεύουν; Ο Ben Affleck & η Jennifer Garner μας άφησαν άφωνες με την «κίνησή» τους

Ερμιόνη Σαρρή
Μας κοροιδεύουν; Ο Ben Affleck & η Jennifer Garner μας άφησαν άφωνες με την «κίνησή» τους

Λίγες ημέρες μετά το χωρισμό

Αν δεν είχαν βγάλει επίσημη ανακοίνωση για το χωρισμό τους, θα πιστεύαμε ότι είναι ένα ακόμη κόλπο ώστε να διαψεύσουν όσα λέγονται για εκείνους, αλλά τελικά αυτό το ζευγάρι ίσως και να είναι το πιο cool της showbiz (μαζί με τη Gwyneth Paltrow και τον Chris Martin).

Δεν ξέρουμε την πραγματική αιτία, ούτε και το πότε ακριβώς χώρισε ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, αλλά οι πρώτες τους ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους θα σας εκπλήξει. Και όμως οι σταρς απολαμβάνουν μερικές ήρεμες στιγμές στις Μπαχάμες παρέα με τα παιδιά τους. Η οικογένεια έχει εκεί ένα εξοχικό σπίτι και μάλλον οι δύο γονείς έκριναν σκόπιμο να απομονωθούν εκεί τώρα που όλα τα Μέσα μιλούν για εκείνους.

Όπως αναφέρει και το e!online, ο Ben και η Jennifer κάνουν αυτό το μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους για να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τις... ειδήσεις και τα σχόλια. Τα ονόματά τους βρίσκονται με μεγάλα γράμματα στα πρωτοσέλιδα και εκείνα πρέπει να μείνουν μακριά από όλο αυτό.

article-2353211-1A9CADF6000005DC-955 634x718 c0977

ΜΠΡΑΒΟ τους και πάλι Μπράβο τους!Είναι τόσο περίεργο να είναι τόσο «καλά» ενώ το διαζύγιο τους είναι τόσο... φρέσκο, αλλά σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς.