14+Σήμερα: Τρία νυφικά διάλεξε η Kate Middleton

14+Σήμερα: Τρία νυφικά διάλεξε η Kate Middleton

Λίγο πριν το γάμο και η μέλλουσα νύφη κρατάει τα χαρτιά της κλειστά για το νυφικό που θα φορέσει.

Μόλις δυο εβδομάδες πριν το γάμο της χρονιάς και η Kate Middleton θέλει και κάτι να είναι έκπληξη σε αυτό το γάμο κι αυτό είναι το νυφικό της. Αφού έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα για τη γαμήλια δεξίωση, τους καλεσμένους και οτιδήποτε αφορά το γάμο, η παραφιλολογία τώρα οργιάζει σχετικά με το νυφικό της μέλλουσας πριγκίπισσας.

Καθώς το παλάτι δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση και τα ονόματα των σχεδιαστών που πέφτουν στο τραπέζι είναι αμέτρητα (πιο πολλά κι από τους διαδόχους του Galliano στον οίκο Dior) η τελευταία φήμη –κι αν θέλουμε την πιστεύουμε- είναι πως η Kate Middleton έχει καταλήξει σε τρία διαφορετικά νυφικά. Φυσικά, θα φορέσει το ένα από τα τρία, αλλά απλά εάν κάποιος από τους σχεδιαστές που έχει επιλέξει, μιλήσει και διαρρεύσουν λεπτομέρειες του νυφικού της, τότε δε θα φορέσει τη δημιουργία του και θα πάει στον επόμενο.

Φανταστείτε έναν στρατηγό που πρόκειται να πάει στη μάχη με τρία εναλλακτικά σχέδια. Αν αυτό που σκέπτεται να ακολουθήσει διαρρεύσει στους εχθρούς του, τότε θα πάει στο επόμενο. Έτσι και η Kate στο αρχηγείο της καταστρώνει τα εναλλακτικά σχέδια του γάμου της.