Ο Calvin Harris μας αποδεικνύει πως τα πράγματα είναι… σοβαρά με την Taylοr Swift!

Ο Calvin Harris μας αποδεικνύει πως τα πράγματα είναι… σοβαρά με την Taylοr Swift!

Το ζευγάρι όχι μόνο δεν κρύβεται πλέον, αλλά μας βροντοφωνάζει τον έρωτά του! 

Είναι εδώ και μήνες ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ ,που αγαπάμε να βλέπουμε μαζί. Calvin Harris και Taylor Swift περνούν υπέροχα και δεν το κρύβουν πια, ενώ όλα πλέον δείχνουν πως η μεταξύ τους σχέση δεν είναι κάτι περαστικό, αλλά όπως φαίνεται, δύσκολα θα τους δούμε χώρια –και το ελπίζουμε κιόλας.


Το διάσημο ζευγάρι, γιόρτασε την εθνική γιορτή της Αμερικής, την 4η Ιουλίου, μια μέρα πριν, με ένα μοναδικό πάρτι στο σπίτι της τραγουδίστριας, παρουσία πολλών φίλων τους.

gnhm 95989
hnnh a2f98
ygjn fa8a7


Ο 31χρονος dj λοιπόν, επέλεξε τη μέρα αυτή για να μας επιβεβαιώσει πως ο έρωτας αυτός είναι πιο δυνατός από όσο φανταζόμασταν και πως θα κρατήσει ακόμα για πολύ, πολύ καιρό.


Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος μας χάρισε ένα στιγμιότυπο της κοπέλας του από την ξεχωριστή αυτή μέρα. Η 25χρονη τραγουδίστρια κάνει μπάρμπεκιου, και ο σύντροφός της απαθανατίζει τη στιγμή όλο... καμάρι, σχολιάζοντας πως ξέρει και ...να μαγειρεύει.

2A32BFF600000578-0- She cooks too -a-28 1435928378812 9339f


Μπορεί η Taylor να είναι καλή επαγγελματίας και να έχει αστείρευτο ταλέντο, όμως, είναι επίσης και μια επιδέξια νοικοκυρά. Ποιος τη χάρη του Calvin!

Διαβάστε ακόμη:

Μα τι λες βρε κορίτσι μου; Η Gigi Hadid και η δήλωση που μας έκανε να γελάσουμε

Η Miranda Kerr είναι και πάλι ερωτευμένη: Ποιος είναι ο νέος διάσημος σύντροφός της;