Επιτέλους βρε παιδιά! Η είδηση αυτή για τους Kutcher -Kunis μας γέμισε χαρά!

Επιτέλους βρε παιδιά! Η είδηση αυτή για τους Kutcher -Kunis μας γέμισε χαρά!

Καιρός ήταν…

Μπορεί να ακουγόταν εδώ και καιρό, αλλά τελικά, στο τέλος... δεν βλέπαμε φως. Τώρα όμως, τα πράγματα φαίνεται να μην είναι έτσι, αφού Ashton Kutcher και Mila Kunis σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ετοιμάζονται να ανέβουν όντως τα σκαλιά της εκκλησίας, και μάλιστα λίαν συντόμως.

ashton-kutcher-mila-kunis-west-village-dinner-date-02 e647c


Το διάσημο ζευγάρι, έχει ήδη τακτοποιήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της τελετής που θα πραγματοποιηθεί άμεσα στο Las Vegas. Φυσικά, το γεγονός θα κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Μάλιστα, λέγεται, πως οι καλεσμένοι δεν γνωρίζουν ακόμα την ακριβή τοποθεσία του γάμου –θα την μάθουν μόλις... ένα 24ωρο πριν-, και αυτό φυσικά για να μην μπορέσουν οι παπαράτσι να μάθουν οτιδήποτε.

ashton-kutcher-mila-kunis e3e87


Πάντως, είτε κρυφός είτε όχι, ο γάμος αυτός έρχεται να επισφραγίσει έναν έρωτα χρόνων και μια δυνατή σχέση, που εδώ και λίγους μήνες έκανε ακόμα πιο δεμένη, ο ερχομός της μικρής τους κόρης, Wyatt. Ελπίζουμε να είναι αλήθεια, και βέβαια ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

Διαβάστε ακόμη:

Wow!Οι Beckhams κλείνουν 15 χρόνια γάμου και μας χαρίζουν την πιο γλυκιά οικογενειακή φωτό

H πρώτη εμφάνιση της Kourtney Kardashian ύστερα από τις... αταξίες του Scott μας εξέπληξε!