O πιο χαζομπαμπάς… του κόσμου!Ο David Beckham λατρεύει τη μικρή Ηarper και μας το δείχνει

O πιο χαζομπαμπάς… του κόσμου!Ο David Beckham λατρεύει τη μικρή Ηarper και μας το δείχνει

Πάλι. Και πάλι.

Μπορεί όλες να θέλαμε να βρισκόμασταν στη θέση της Victoria Beckham, μιας και έχει σύζυγό της έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες της υφηλίου, όμως ακόμα περισσότερο θα θέλαμε να τον είχαμε... μπαμπά. Και ο λόγος φυσικά, γιατί θα είχαμε την αμέριστη αγάπη και την απόλυτη προσοχή του, όπως ακριβώς έχει και η τετράχρονη Harper.


Η μικρότερη κόρη της διάσημης οικογένειας, έκλεισε χθες τα τέσσερα χρόνια της και ο διάσημος μπαμπάς της, πέρα από τα... αμέτρητα δώρα που σίγουρα της έκανε, την τίμησε δεόντως και στα social media. Ο 40χρονος David Beckham, ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την εποχή που εκείνη ήταν ακόμα μωρό, ενώ στη συνέχεια μας χάρισε και μια νέα φωτογραφία, από το πάρτι που έκαναν μπαμπάς και κόρη στο σπίτι.

2A6693DC00000578-3155928-Tribute David Beckham wished his daughter Harper Beckham a happy-a-80 1436519251218 00e26


Φορώντας χάρτινα καπελάκια, οι δυο τους περνούν μαζί την ξεχωριστή αυτή μέρα, ενώ εκείνος δίνει στη μοναχοκόρη του ένα τρυφερό φιλί στον ώμο. Αναμφίβολα, μια από τις πιο τρυφερές στιγμές τους. Δεν είναι άλλωστε... τυχαίο που η φωτογραφία έχει βάλει... «φωτιά» στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

beckham 6a056

Διαβάστε ακόμη:

Nα ζήσουν! Ο πιο επεισοδιακός γάμος είναι σίγουρα αυτός της Nicky Hilton!

Wow! Η Σίσσυ Χριστίδου μας χαρίζει την πιο γλυκιά φωτογραφία της μέρας!