Kylie Jenner: Με μια φωτογραφία παραδέχτηκε όσα προσπαθούσε να κρύψει τόσο καιρό!

Kylie Jenner: Με μια φωτογραφία παραδέχτηκε όσα προσπαθούσε να κρύψει τόσο καιρό!

Τουλάχιστον δεν ντρέπεται πλέον γι’ αυτό! 

Εδώ και μήνες ακούγονται διάφορες φήμες για την αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει εντελώς. Η Κylie Jenner μπορεί να είναι μόλις 17 χρονών όμως οι επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό της οικογένειας –που είναι άψογος όπως βλέπουμε- φαίνεται να είναι αρκετά συχνές. Και σίγουρα ένα από τα σημεία του σώματός της που έχει αλλάξει μέσα σε αυτό το διάστημα είναι τα χείλη της, που όσο περνά ο καιρός μεγαλώνουν εμφανώς.

kylie-jenner-altering-looks-too-far-ftr 4369d


Παράλληλα όμως, η έφηβη σταρ, καθόλη τη διάρκεια της... μεταμόρφωσής της και με κάθε ευκαιρία, τόνιζε πως τα χείλη είναι πιο φυσικά και από εκείνα ενός μωρού. Τελικά, μετά το πρόσφατο post της αποδεικνύεται περίτρανα πως τελικά είναι τόσο... «φυσικά», όσο και τα οπίσθια της αδερφής της, Kim Kardashian.

kylie-jenner-lip-evolution-bigger-tsr 2b463


Η ίδια ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, πυροδοτώντας και πάλι τις φήμες για πλαστικές επεμβάσεις, αυτή τη φορά με αποδείξεις, αφού στην φωτογραφία αναφέρει: «Η αγάπη μου για σένα μεγαλώνει όπως και τα χείλη της Kylie». Να αποφάσισε να... σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της ή να είναι μια απόπειρα... να δείξει πως είναι ακομπλεξάριστη με τα όσα λέγονται; Αυτή ξέρει!

kylie e858c

Διαβάστε ακόμη:

Ζηλέψαμε! Με τη δήλωσή της μας έπεισε πως έχει τον καλύτερο σύζυγο του Hollywood!

Jennifer Garner -Ben Affleck: Η... αψυχολόγητη μετά χωρισμού συμπεριφορά τους