Eπιτέλους: Ο Ben Affleck παραδέχεται αυτό που γνώριζε όλο το Hollywood εδώ και καιρό

Γωγώ Φούντα
Eπιτέλους: Ο Ben Affleck παραδέχεται αυτό που γνώριζε όλο το Hollywood εδώ και καιρό

Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι

Σίγουρα είναι ο πιο απρόσμενος και στενάχωρος χωρισμός της χρονιάς. Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, που το βλέπαμε και το θαυμάζαμε αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και τρία παιδιά. Βέβαια η αιτία χωρισμού, της Jennifer Garner και του Ben Affleck, δεν ήταν απλή ασυμφωνία χαρακτήρων, αλλά δυστυχώς αυτό που όλοι πιστεύαμε από την αρχή.

jennifer-garner-family c7549

Που λέτε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Ben είχε φορτώσει την Jennifer με... κέρατο, κάτι το οποίο η απελπισμένη σύζυγος είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο της. Μάλιστα, η παραδοχή είχε έρθει από τον ίδιο τον Affleck, όταν εκείνη τον είχε ρωτήσει ευθέως τι συμβαίνει. Ήταν γνωστές άλλωστε οι διάφορες περιπέτειές του, αλλά και η πρόθεση της Garner να τον χωρίσει, αρκετές φορές.

violet-affleck-jennifer-garner-ben-affleck-ifxk-utrvx-and-jennifer-garner-and-kids-328127037 33670

Το μόνο βέβαια που την απέτρεπε, ήταν τα παιδιά της και ο φόβος της μήπως επηρεάσει την ψυχολογία τους ένα διαζύγιο. Φαίνεται όμως ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, με αποτέλεσμα η διάσημη ηθοποιός να πάρει την βαριά απόφαση. Φίλοι του Ben, υποστηρίζουν ότι είναι εξίσου στενοχωρημένος με την έκβαση των πραγμάτων, και ότι προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην μητέρα του.

Εμείς, έχουμε να πούμε, ότι μπορεί όλο αυτό να είναι στενάχωρο, αλλά όσον αφορά στον Ben, ας πρόσεχε! Επίσης, πόσες φορές υπάρχει περίπτωση ένας χωρισμός να οφείλετε σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από απιστία; Eλάχιστες;