Κορίτσια την προσοχή σας: Ο πραγματικός Christian Grey υπάρχει και σας τον παρουσιάζουμε

Γωγώ Φούντα
Κορίτσια την προσοχή σας: Ο πραγματικός Christian Grey υπάρχει και σας τον παρουσιάζουμε

Μη σας πούμε ότι είναι και καλύτερος από τον κινηματογραφικό

Για να μη γίνουμε υπερβολικές, δε θα πούμε όλες οι γυναίκες, αλλά το 99% που είδε την τεράστια επιτυχία, 50 Shades of Grey, ερωτεύτηκε τον πρωταγωνιστή Jamie Dornan. Και γιατί όχι εξάλλου, μιας και το αγόρι αυτό, εκτός από ταλαντούχο, είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα γλυκό και προσγειωμένο. Δυστυχώς όμως, όπως υποθέτουμε γνωρίζετε, είναι παντρεμένος και έχει και παιδί, οπότε τα σχέδιά μας -λέμε τώρα-πέφτουν στο κενό!

 0jamie 5ae69
screen shot 2015-07-15 at 16.28.43 4f4a2

Και αφού στενοχωρηθήκαμε για τον Jamie, και είπαμε ότι τέτοιον άντρα δε θα ξαναβρούμε ποτέ αντικρίζουμε έναν... πρίγκιπα, όχι σε άσπρο άλογο, και μένουμε με το στόμα ανοιχτό! O πρίγκιπας αυτός λοιπόν, είναι μέλος της Σουηδικής βασιλικής οικογένειας, ονομάζεται Carl Philip-μα τι ωραίο όνομα-είναι Δούκας του Varmland και γιος του Βασιλιά Carl Gustav και της βασίλισσας Silvia. Είναι τρίτος στη διαδοχή για το θρόνο, μας είναι παντελώς αδιάφορο αυτό, και είναι... πανομοιότυπος με τον Jamie Dornan!

fifty shades 7707c
screen shot 2015-07-15 at 16.35.19 45489

Και αφού σας ενθουσιάσαμε, διότι είναι σχεδόν σκανδαλώδες το πακέτο του Jamie να βγαίνει σε γαλαζοαίματη βερσιόν, ήρθε η ώρα να σας απογοητεύσουμε, μιας και ο Carl Philip δεν είναι πια εργένης. Συγκεκριμένα, ένα μήνα πριν, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Sofia Hellqvist, σε μία υπέροχη τελετή-προφανώς-στη Στοκχόλμη.

 0wedding 528d3

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι ότι η Sofia δεν έχει καμία σχέση με βασιλιάδες και παλάτια καθώς έχει υπάρξει, εκτός από δασκάλα yoga και... reality star! Πάντως, με όλο το θάρρος θα κάνουμε μία παρατήρηση: Ο Carl Philip... μπορούσε να βρει και πιο όμορφη. Έχει ακούσει άραγε για τη γοητεία των Ελληνίδων;

 wedding 2 c85e5