Δεν είναι όλα τέλεια: Αυτή είναι η πραγματική σχέση της Gwyneth Paltrow & του Chris Martin

Ερμιόνη Σαρρή
Δεν είναι όλα τέλεια: Αυτή είναι η πραγματική σχέση της Gwyneth Paltrow & του Chris Martin

Είναι τελικά το πιο cool πρώην ζευγάρι της showbiz;

Gwyneth Paltrow και Chris Martin. Ο γάμος του αποτελεί πια παρελθόν, αλλά όλοι τους παραδεχόμαστε για την αρμονική σχέση που έχουν καταφέρει να κρατήσουν. Το ερωτικό κομμάτι μεταξύ τους έχει «παγώσει», αλλά για χάρη των δύο τους παιδιών βρίσκονται συνεχώς μαζί.

Η ηθοποιός μίλησε για την πραγματική σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγός της και μας έλυσε κάθε απορία γύρω από το θέμα. Στην τελευταία της ομιλία στο #BlogHer15 της Νέας Υόρκης εξήγησε ότι η σχέση αυτή δε θα μπορούσε να αντέξει καθώς είναι διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά μοιράζονται τις ίδιες αξίες σχετικά με την οικογένεια και την ανατροφή των παιδιών τους. Έχουν υπάρξει αρκετές στιγμές οι οποίες ήταν δύσκολες, αλλά τα άφησαν όλα στην άκρη για χάρη της Apple και του Moses.

chrisgwyneth e4a60

H Gwyneth με μία μικρή δόση χιούμορ εξήγησε πως έχουν υπάρξει στιγμές που ο ένας δεν ήθελε να δει τον άλλον μπροστά του, αλλά εν τέλει πήγαιναν για φαγητό αφού ήταν Κυριακή και η μέρα αυτή ήταν.... οικογενειακή.

gwyneth-vacation-25jul13-01 3f7c6

Για άλλη μία φορά, μπράβο τους. Αφήνουν τις αψιμαχίες στην άκρη για χάρη των παιδιών τους και γίνονται σωστό πρότυπο... γονέων.