Ένας χαμός: Η Nicki Minaj τσακώνεται με την Taylor Swift (και συμμετέχει και η Katy Perry)

Ερμιόνη Σαρρή
Ένας χαμός: Η Nicki Minaj τσακώνεται με την Taylor Swift (και συμμετέχει και η Katy Perry)

Τα κορίτσια tweet-άρουν και «ανάβουν φωτιές» στο διαδίκτυο

Είχαμε καιρό να παρακολουθήσουμε τέτοια ίντριγκα στο διαδίκτυο και πραγματικά τα tweets ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Γιατί δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά το twitter είναι ο πρώτος διαδικτυακός χώρος... διάσημων διαπληκτισμών.

Κεντρικά πρόσωπα της όλης φασαρίας είναι η Nicki Minaj (ναι, ναι αυτή τα ξεκίνησε όλα), η Taylor Swift και προς το τέλος έβαλε το δικό της λιθαράκι και η Katy Perry. Η πρώτη, λοιπόν, κάπως εξαγριωμένη και θλιμμένη από τις υποψηφιότητες για τα βραβεία MTV αποφάσισε να βροντοφωνάξει την απογοήτευσή της. Τα βίντεοκλίπ της «Anacoda» και «Feeling myself» απουσιάζουν από την κατηγορία «Video of the year» και εκείνη δεν το άντεξε.

nicktay e6728

Αυτό το tweet ήταν που έκανε την Taylor Swift να βγάλει καπνούς και πήρε το κινητό ανά χείρας για να της απαντήσει. Με αρκετό χιούμορ την προσκάλεσε να ανέβει στη σκηνή μαζί της σε περίπτωση που κερδίσει το βραβείο και τα σχόλια γενικώς έδιναν και έπαιρναν. Υπήρχει και μία ειρωνεία στα σχόλιά τους, κάτι που ήταν... αναμενόμενο.

taylorrespond23456 53a7f
TAYLOR APANTISI JJKHF ff6dd

Μη νομίζετε, η διαμάχη αυτή δε σταμάτησε εδώ καθώς στο παιχνίδι μπήκε και η Katy Perry. H σταρ tweet-αρε και έκανε μία μίνι επίθεση κατά της Taylor. Για να δούμε, ποια θα απαντήσει σε ποια και γενικώς πού θα φτάσει το όλο θέμα; Stay tuned!

katyperry respond twitter d4830