Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι μόνος του: Αυτοί είναι οι «άξιοι» διάσημοι ανταγωνιστές του

Ερμιόνη Σαρρή
Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι μόνος του: Αυτοί είναι οι «άξιοι» διάσημοι ανταγωνιστές του

Αυτή είναι η λίστα των πιο άτακτων - διάσημων- αντρών σε όλο τον κόσμο

Τα τελευταία 24ωρα όλοι μας έχουμε δει έστω και μία φωτογραφία που να troll-άρει το Γιάννη Σπαλιάρα, μετά από την τελευταία του δήλωση για τη σεξουαλική του ζωή. Ο άντρας αυτός, σύμφωνα με δική του και μόνο ομολογία, έχει έρθει σε ερωτική επαφή με 4.000 γυναίκες και η είδηση αυτή έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Και ναι, μπορεί ο κόσμος του Hollywood μέχρι τώρα να είχε τον Hugh Hefner ως τον πιο ενεργό σεξουαλικά άντρα ανά τον κόσμο, αλλά ο Γιάννης Σπαλιάρας μόλις έκανε την καρέκλα του να... «τρέμει». Βλέπετε ο Mr. Playboy υπολογίζεται στις 2.000-5.000 γυναίκες και ο Έλληνας σταρ είναι άξιος αντίπαλός του.

Μετά, λοιπόν, από όλα όσα ακούσαμε και είδαμε αποφασίσαμε να κάνουμε τη μικρή μας έρευνα στο διαδίκτυο και να ανακαλύψουμε τα υπόλοιπα άτακτα αρσενικά αυτού εδώ του κόσμου.

Jack Nicholson: Ο θρύλος του κινηματογράφου φαίνεται να ήταν ένας αρκετά σέξι άντρας στα νιάτα του, αφού έχει καταφέρει να «ρίξει» περίπου 2.000 γυναίκες. Λίγο η γοητεία, λίγο η φήμη δεν άργησαν και πολύ οι γυναίκες (όλων των ηλικιών) να... πέσουν.

jack nicholson 7bc7b

Julio Iglesias: Οι Ισπανοί χαρακτηρίζονται αρκετά ως σέξι αρσενικά και για αυτό ο τραγουδιστής αυτός κατάφερε να μαγέψει ένα μεγάλο αριθμό γυναικών. Μέχρι το έτος 1976 κατάφερε να μετρήσει τις γυναίκες που είχε συνεβρεθεί μαζί τους (μετά μάλλον έχασε την μπάλα) και ο αριθμός τους κυμαίνεται στις 3.000.

julio iglesia collage dcd1d

Bill Wyman: Φανταζόμαστε ότι κάπου ανάμεσα στις 1.000 γυναίκες που ξάπλωσαν στο πλευρό του θα ήταν και κάποιες θαυμάστριες των Rolling Stones. Ο μπασίστας του συγκροτήματος δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του για το ωραίο φύλο (αλίμονο άλλωστε) και ιδού οι αποδείξεις.

mediabill wyman 632e9

Wilt Chamberlain: Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι οι μπασκετμπολίστες είναι κάπως... άτακτοι, ο συγκεκριμένος πρώην παίκτης του NBA θα σε επιβεβαιώσει (και θα στο υπογράψει, μη σου πούμε). Δεν είναι 1.000 ούτε και 2.000 οι γυναίκες τις οποίες μάγεψε με τις τρίπλες του. Ο σταρ μετράει 20.000 γυναίκες στο βιογραφικό του και του βγάζουμε το καπέλο.

Wilt Chamberlain collage 0f209

Fidel Castro: Αυτός ο άντρας πιστεύουμε ότι είναι κάτι σαν πρότυπο για το Γιάννη Σπαλιάρα και με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να δούμε αν θα σπάσει το ρεκόρ του (Γιάννη μπορείς). Και ναι, ο δικός μας Hugh Hefner χρειάζεται να «ρίξει» άλλες 31.000 γυναίκες για να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Fidel Castro.

1380812-fide14 be1a8