Δε φοβάται τη σύγκριση! Η Jessica Simpson… βάζει κάτω Kendall και Kylie Jenner!

Δε φοβάται τη σύγκριση! Η Jessica Simpson… βάζει κάτω Kendall και Kylie Jenner!

Δεν είναι μόνο εκείνες εντυπωσιακές! 

Οι δύο μικρές αδερφές της οικογένειας Kardashian, Kylie και Kendall Jenner, έχουν εξελιχθεί σε δύο από τις ομορφότερες παρουσίες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των μέσων τον τελευταίο χρόνο, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που σχεδόν παίρνουν τα πρωτεία(!) από την μεγάλη τους αδερφή, Kim Kardashian. Λίγες λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε, θα ήταν εκείνες που θα τολμούσαν να αναμετρηθούν μαζί τους.


Μια από αυτές και η Jessica Simpson, που τόλμησε να φορέσει το ίδιο σέξι μαγιό με εκείνες και να ποζάρει στο φακό, χωρίς να φοβηθεί έστω και για μια στιγμή τη σύγκριση αυτή. Και μάλλον έκανε καλά, αφού από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram όπου ποζάρει με περίσσια αυτοπεποίθηση και καλά κάνει- βλέπουμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το σώμα τους, μιας και η ίδια πλέον διατηρεί τέλειες τις αναλογίες της.

simpson df15b

Κylie και Kendall έχουν ποζάρει επίσης με το ίδιο μαγιό!

jenners 002e5


Οι εποχές που τα παραπανίσια κιλά την βάραιναν, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και τώρα πια, κάνει τα πάντα για να ξεχάσουμε μια και καλή εκείνη την εικόνα της. Και φυσικά, τα καταφέρνει άψογα!

Διαβάστε ακόμη:

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 45! H απίστευτη έκπληξη των φίλων της στα γενέθλιά της!

Η Κim τερμάτισε... το photoshop!Με μικροσκοπικά οπίσθια & μέση στην τελευταία φωτογράφιση!