Έφτασε η μεγάλη ώρα!Φθηνά τη γλίτωνε μέχρι τώρα αλλά η τιμωρία ήρθε για τη Naomi Campbell

Έφτασε η μεγάλη ώρα!Φθηνά τη γλίτωνε μέχρι τώρα αλλά η τιμωρία ήρθε για τη Naomi Campbell

Όπως έστρωσε, θα κοιμηθεί! 

Η άσχημη και επιθετική συμπεριφορά της Naomi Campbell είναι γνωστή σε όλους μας. Το supermodel πολλές φορές έχει πρωταγωνιστήσει σε καβγάδες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε τιμωρηθεί για κάποια από τις φορές που εκείνη έφταιγε. Τώρα όμως, η δικαίωση ήρθε, έστω και καθυστερημένα, για την υπόθεση με τον παπαράτσι, Gaetano Di Giovanni, που διαδραματίστηκε το 2009.

rs 634x1024-150731141507-634.Naomi-Campbell.ms.073115 1ab41


Για την ακρίβεια, τότε, το 45χρονο μοντέλο περνούσε τις διακοπές του με τον τότε σύντροφό του –και δισεκατομμυριούχο- Vladimir Doronin στο νησί Lipari της Σικελίας, και ο εν λόγω παπαράτσι ακολουθούσε κάθε τους βήμα, μέχρι που εκείνη του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με την τσάντα της, μιας και προσπάθησε να τους απαθανατίσει με τον φωτογραφικό φακό του.

Από τις διακοπές τους στη Σικελία, το 2009

naomi-campbell 3394505b 5b957


Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή να πληρώσει για τα... υπερβολικά νεύρα της, αφού η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε και την καταδικάζει σε 6 μήνες φυλάκισης με αναστολή. Πραγματικά, αναρωτιόμαστε τι θα έχει να πει για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου, αν και μέχρι τώρα έχει αποφύγει να κάνει κάποια δήλωση.Καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε ακόμη:

Μα πόσο άλλαξε; Σίγουρα δεν θα καταφέρετε να αναγνωρίσετε το supermodel της φωτο!

Πιο...Demi Moore & από την Demi Moore!Η εμφάνιση της κόρης της που μας την θύμισε απόλυτα