Kate Winslet, μας δουλεύεις; Η δήλωση της σταρ αποδεικνύεται πως ήταν… ψέμα!

Kate Winslet, μας δουλεύεις; Η δήλωση της σταρ αποδεικνύεται πως ήταν… ψέμα!

Μάλλον η σταρ δεν τα είχε υπολογίσει καλά

Σε μια αρκετά ευσυγκίνητη στιγμή βρέθηκε η Kate Winslet την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε σε πλατό εκπομπής, και παραδέχθηκε ότι στο σχολείο είχε πέσει θέμα bullying. Ο λόγος; Στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια είχε πάντοτε παραπανίσια κιλά. Και όπως ανέφερε η ίδια, ήταν παχουλή, με μεγάλα πόδια, άσχημα μαλλιά και παπούτσια, και όλα αυτά οδηγούσαν τους συμμαθητές της στο να την... βασανίζουν συνεχώς.

2B067EBD00000578-0-image-a-28 1438466256345 cee7e


Και πάνω που είχε προκαλέσει συγκίνηση για τα όσα είχε περάσει κάποτε, έρχεται η τότε καθηγήτριά της, να την διαψεύσει απόλυτα! Η Carolyn Keston λοιπόν, δασκάλα στο εν λόγω σχολείο την εποχή που φοιτούσε η σταρ, ανέφερε πως η ηθοποιός δεν είχε πέσει ποτέ θύμα βίας και bullying, αλλά αντιθέτως, ήταν από τα... δημοφιλή άτομα στο σχολείο της. Παράλληλα, σχολίασε, πως κατά την περίοδο που η ίδια εργαζόταν εκεί δεν είχαν υπάρξει σε γενικότερο επίπεδο τέτοια φαινόμενα.


Κate, μήπως όλα αυτά τα... είδες στον ύπνο σου; Ή τα φαντάστηκες; Γιατί ψεύτρα δεν μας πάει καρδιά να σε χαρακτηρίσουμε! Πάντως, στη φωτογραφία από τη σχολική περίοδο δεν βλέπουμε να έχει κάτι τόσο παράξενο στην εμφάνισή της.

2B06EDED00000578-0-image-m-52 1438467285990 2701f

Διαβάστε ακόμη:

Πιο...Demi Moore & από την Demi Moore!Η εμφάνιση της κόρης της που μας την θύμισε απόλυτα

Η ώρα της αλήθειας! Ο Jamie Hince αποκαλύπτει το λόγο του χωρισμού με την Kate Moss!