Το παραδέχεται: Η σταρ έκανε και πάλι πλαστική και δε ντρέπεται να το ομολογήσει

Ερμιόνη Σαρρή
Το παραδέχεται: Η σταρ έκανε και πάλι πλαστική και δε ντρέπεται να το ομολογήσει

Δεν ξεγελά τους θαυμαστές της και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

Γενικώς, δεν είμαστε και πολύ υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. Είναι πολλές οι σταρς που έχουν οδηγηθεί στο κρεβάτι ενός πλαστικού χειρούργου και η νέα τους εικόνα δε μας θύμιζε καθόλου την παλιά. Όταν μιλάμε όμως για μικρο-επεμβάσεις, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Οι μικρές αλλαγές συνήθως δεν μεταμορφώνουν τον άνθρωπο και για αυτό όλοι είμαστε πιο θετικοί απέναντί τους. Το παν είναι να μη βγαίνει κάποιο αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

Η Iggy Azalea μπορεί να είναι διάσημη και αναγνωρίσιμη, δε ντρέπεται όμως να παραδεχτεί την πλαστική που έχει κάνει στη μύτη της. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Seventeen» παραδέχτηκε ότι δεν είναι όλα της τα χαρακτηριστικά... φυσικά. Εκτός από την πλαστική στο στήθος, τώρα η Iggy έκανε και ρινοπλαστική.

2AE6AC3300000578-3185100-image-a-47 1438703439122 ed29d

Η σταρ δε βρίσκει το λόγο να κρύψει αυτή της την αλλαγή, αφού είναι κάτι εμφανές και ευδιάκριτο. Μπράβο της, που είναι ειλικρινής και cool. Μην ξεχνάμε πως οι περισσότερες σταρς έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να μας πείσουν με... το ζόρι πως δεν έχουν ενδώσει σε καμία επέμβαση.