Ένα tattoo, χίλιες λέξεις: Οι σταρς εξηγούν τι κρύβεται πίσω από τα τατουάζ τους

Ερμιόνη Σαρρή
Ένα tattoo, χίλιες λέξεις: Οι σταρς εξηγούν τι κρύβεται πίσω από τα τατουάζ τους

Εσάς ποιο σας φαίνεται πιο περίεργο;

Ένα τατουάζ, χίλιες λέξεις. Όποιος έχει ήδη «χτυπήσει» κάποιο, σίγουρα μας καταλαβαίνει. Οι σταρς μας έχουν δείξει πολλές φορές τα δικά τους τατουάζ και κάποια τα έχουμε ζηλέψει. Για κάποια άλλα βέβαια έχουμε απορήσει.

Μαζέψαμε, λοιπόν, μερικά από αυτά και σας τα... αναλύουμε. Στη λίστα μας υπάρχουν κυρίως αρσενικά, αλλά η Cara Delevingne δε γινόταν να απουσιάζει. Το τατουάζ της θα σας φανεί αρκετά αστείο, αλλά ίσως και να βρείτε το άλλο σας μισό στο πρόσωπό της.

Brad Pitt: Σίγουρα βλέποντας αυτές τις γραμμές πιστεύατε ότι έχουν κάποιο κρυφό μήνυμα που μόνο εκείνος μπορεί να το αναγνωρίσει. Και όμως, αυτές οι γραμμές δε σημαίνουν τίποτα, απλά ο ηθοποιός είναι συναισθηματικά δεμένος μαζί τους. Η Angelina Jolie τις είχε ζωγραφίσει κάποτε στην πλάτη του και εκείνος αποφάσισε να τις πατήσει από πάνω και να τις κρατήσει για πάντα με τη μορφή του... tattoo.

brad-pitt-tattoo be2db

Ryan Gosling: Ο ηθοποιός έχει πολλά τατουάζ στα χέρια του, αλλά συζήτηση έχει γίνει κυρίως για αυτό που μοιάζει με παιδική ζωγραφιά. Πολλοί πίστευαν ότι ο Ryan Gosling έχει χαράξει τη «χειροτεχνία» ενός μικρού παιδιού, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι μία δική του προσπάθεια να ζωγραφίσει μόνος του ένα τατουάζ. Το σώμα του κοσμεί όμως και άλλο ένα σχέδιο που δείχνει το χέρι ενός δράκοντα να ρίχνει κάτω μία ματωμένη καρδιά. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται ότι μοιάζει και με κάκτο.

I150803 170805 1972087oTextTRMRMMGLPICT000069404732o ea2fe

Cara Delevingne: Μπορεί να είναι πολύ αδύνατη και όλες μας να θαυμάζουμε το κορμί της, η πατούσα της όμως «μαρτυρά» το μεγάλο της... πάθος. Η Cara σκέφτεται ανά 5 δευτερόλεπτα το μπέικον και για αυτό αποφάσισε να το χαράξει σε κάποιο σημείο του κορμιού της. Δε φαίνεται στην καθημερινότητά της, αλλά της αρέσει που το έχει πάνω της. Bacon Lover η σταρ και μάλιστα χαραγμένη.

cara-tattoos bacon 8bbb8

David Beckham: Τα τατουάζ του David τα έχουμε περιγράψει αναλυτικά, αλλά επειδή ο σταρ είναι ασταμάτητος, πρέπει να αναφέρουμε και το τελευταίο του. Οι εξελίξεις «τρέχουν» και ο David έχει πλέον και έναν... αετό. Δε γνωρίζουμε τι σημαίνει, απλά εμφανίστηκε στο κορμί του μετά το ''99'' (η χρονιά που παντρεύτηκε) και το Pretty Lady (τατουάζ για τη μικρή Harper).

2B213F1100000578-3186133-image-a-7 1438809165827 52eef