Νέες αποκαλύψεις! Δολοφονήθηκε η Bobbi Kristina από τον Nick Gordon;

Νέες αποκαλύψεις! Δολοφονήθηκε η Bobbi Kristina από τον  Nick Gordon;

Της έδωσε θανατηφόρο κοκτέιλ και της βύθισε το κεφάλι στο νερό της μπανιέρας! 

Νέα τροπή αρχίζει να παίρνει η υπόθεση της αδικοχαμένης κόρης της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, που άφησε την τελευταία της πνοή στις 26 Ιουλίου, ύστερα από τους 6 μήνες, όπου βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση.


Ύστερα από νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας υπέβαλλε νέα μήνυση εναντίον του συντρόφου της, Nick Gordon, ισχυριζόμενος πως το βράδυ εκείνο ο τελευταίος της έδωσε θανατηφόρο κοκτέιλ και τη βύθισε στη μπανιέρα του σπιτιού τους.

bobbi 34928


Το συμπέρασμα αυτό απορρέει από τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας, όπου αποδεικνύεται ότι το ζευγάρι είχε έναν ισχυρό τσακωμό το μοιραίο βράδυ, που ξεκίνησε από το σαλόνι και κατέληξε στο μπάνιο, όπου εκείνη αργότερα βρέθηκε λιπόθυμη. Παράλληλα, ενώ καθόλη τη διάρκεια του τσακωμού τους οι φωνές ήταν πολύ έντονες, τελικά σταμάτησαν εντελώς ξαφνικά, σαν κάτι να συνέβη, ενώ ο Nick κατά τη διάρκεια του περιστατικού άλλαξε ενδυμασία.

ymjuy 54e94


Τελικά, εκείνη βρέθηκε λιπόθυμη και παρέμεινε σε κώμα μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 22 ετών. Ελπίζουμε τελικά η δικαιοσύνη να αποδώσει τις ευθύνες σε όποιον πρέπει.

Διαβάστε ακόμη:

H Δούκισσα Νομικού έχει το πιο hot κορμί της σόουμπιζ και μας το αποδεικνύει!

Επιτέλους!Ύστερα από 14 χρόνια σχέσης το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να αρραβωνιαστεί;