H πιο αμήχανη στιγμή στο γάμο των Aniston-Theroux: Ποιοι δύο stars ήρθαν σε δύσκολη θέση;

Γωγώ Φούντα
H πιο αμήχανη στιγμή στο γάμο των Aniston-Theroux: Ποιοι δύο stars ήρθαν σε δύσκολη θέση;

Και ποιος επίσης διάσημος ήταν ο ... υπαίτιος;

Και αφού το συνειδητοποιήσαμε ότι οι Jennifer Aniston και Justin Theroux παντρεύτηκαν, επιτέλους, και αφού τους είδαμε να αναχωρούν και για το ταξίδι του μέλιτος, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τα ευτράπελα από τη δεξίωση όπου έδωσε το παρών πλήθος stars μεταξύ των οποίων, οι Orlando Bloom, Ellen DeGeneres, Emily Βlunt και Sia.

2B26A3B900000578-3192703-image-m-3 1439234689967 43169

Που λέτε, ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός Howard Stern, ο οποίος ήταν και από τους πολύ λίγους που γνώριζαν ότι όντως θα γίνει γάμος, και όχι τα γενέθλια του Justin, έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες εκτός του ότι ήταν αρκετά αστείες, επιβεβαίωσαν την άποψή μας, ότι ακόμα και οι διάσημοι γάμοι έχουν τα παρατράγουδά τους.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Stern αποκάλυψε ότι κάθισε δίπλα σε έναν πολύ όμορφο άντρα, πιο όμορφο από τον Johnny Deep, το Brad Pitt και τον Tom Cruise μαζί, που αργότερα κατάλαβε ότι είναι ο Orlando Bloom! Γύρισε λοιπόν και του είπε: «Είσαι τόσο ωραίος που μου φαίνεται απίστευτο ότι είσαι εδώ μισή ώρα και δεν έχεις κάνει ακόμα σεξ, ή έστω... στοματικό»!

2015VanityFairOscarPartyHostedGraydonMOK6--XVKdzl 3cd80

Ο διάσημος ηθοποιός γέλασε και απάντησε: «Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο». Με τα λόγια αυτά, ο Stern γύρισε στην ηθοποιό Whitney Cummings που καθόταν δίπλα τους και είπε: «Θα ήθελες να κάνεις στοματικό έρωτα στον Orlando»;

ArrivalsHowardSternBirthdayBashjwLyP qCkTll f045e

Η Cummings γέλασε αμήχανα, είπε ένα «ναι φυσικά» μην την πουν και ξενέρωτη, και συνέχισε το βράδυ της μιλώντας με τον Orlando. Λέτε με όλα αυτά, να γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας;

1225654095 extras albumes 0 a05a3