Σάλος με τις αδερφές Olsen: Γιατί έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων;

Γωγώ Φούντα
Σάλος με τις αδερφές Olsen: Γιατί έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων;

Οι κατά τ' άλλα συμπαθείς αδερφές μόλις έκαναν ένα μεγάλο φάουλ

Πριν πούμε οτιδήποτε, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Eμείς τις αδερφές Olsen τις αγαπάμε. Είναι επειδή είναι γλυκές και in fashion; Είναι επειδή μεγαλώσαμε με τις ταινίες τους και το Full House-ξέρετε το σήριαλ με τον John Stamos-; Δεν ξέρουμε αλλά μας φαίνονονται αρκετά οικείες και κουλ.

Kι όμως, η παρακάτω είδηση μας έκανε να αναθεωρήσουμε, και όχι μόνο να πάψουμε να τις συμπαθούμε, αλλά να τις αντιπαθήσουμε κιόλας. Που λέτε, αρκετοί υπάλληλοι, που έχουν κατά καιρούς εργαστεί για τις διάσημες αδερφές, έχουν αρχίσει και μιλάνε δημόσια, βγάζοντας τα άπλυτά τους στη φόρα.

mary-kate-and-ashley-olsen-2015-ashley-olsen-cut-paste-----blog-de-moda-funiture-best-website 8df3e

Και δεν εννοούμε προσωπικά πράγματα ή σχέσεις, αλλά τη συμπεριφορά τους ως αφεντικά. Η Shahista Lalani λοιπόν, είναι το πρόσωπο των ημερών, μιας και εργάστηκε ως ειδικευόμενη στην εταιρεία των Olsen. Όπως η ίδια περιγράφει, εκτός του ότι δεν είδε ποτέ της χρήματα, όπως και κανένας άλλος ειδικευόμενος, έβγαζε δουλειά τριών ατόμων, με εξαντλητικό ωράριο, ενώ μία φορά μάλιστα είχε νοσηλευτεί με αφυδάτωση.

olsen-twins-met-05may15-01 19fe1

Όλα αυτά βέβαια, δεν τα προκάλεσαν οι ίδιες οι Mary-Kate και Ashley, αλλά η διεθύντριά της στην εταιρεία των διδύμων, με την επωνυμία The Row. Όπως μάλιστα η ίδια αναφέρει, είχε συναντήσει κάποιες φορές τα κορίτσια, και της είχαν φανεί αρκετά καλές και ευγενικές. Βέβαια αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι, διότι το να είσαι κακός επαγγελματίας, είναι πολύ πιο επιζήμιο, από το να είσαι κακός άνθρωπος. Τουλάχιστον στον κόσμο της showbiz.

Screen-Shot-2015-04-14-at-2.45.17-PM 03567