Ο τσακωμός της Khloe Kardashian και του Lamar Odom που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Ερμιόνη Σαρρή
Ο τσακωμός της Khloe Kardashian και του Lamar Odom που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Δείτε τι συνέβη

Και ενώ πολλοί Έλληνες σταρς περνούν τις μέρες τους σε κάποια παραλία πίνοντας καφέ και απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο, οι ξένοι σταρς παραμένουν πίσω στις θέσεις τους και ζουν την καθημερινότητά τους. Εντάξει, όχι και όλοι, αλλά πολλοί από αυτούς.

Η Khloe Kardashian, για παράδειγμα, επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριό της ακόμη και αν έχει μπει ο Αύγουστος. Μία δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε όμως χθες κατά την έξοδό της από το SoulCycle. Ο Lamar Odom ήταν εκεί για εκείνη. Η ίδια βέβαια δε φάνηκε και ενθουσιασμένη με την παρουσία του, αφού οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά.

2B4FB5AB00000578-3195561-Encounter Khloe Kardashian was confronted by her ex Lamar Odom o-m-43 1439411850347 90747

Σύμφωνα, λοιπόν, με το TMZ, η σταρ ακούστηκε να φωνάζει «Άφησέ με, άφησε με, σταμάτα», ενώ εκείνος προσπαθούσε να την ακουμπήσει. Οι σχέσεις τους βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και κανείς δε γνωρίζει πού θα καταλήξουν. Τα χαρτιά του διαζυγίου τους εκδόθηκαν πριν από ένα μήνα περίπου και εκείνη είναι ερωτευμένη ξανά. Σίγουρα υπάρχει αρκετή ένταση και η Khloe δεν είναι διατεθειμένη να την καταλαγιάσει. Η Kim πάντως την προέτρεψε να προσλάβει κάποιον να την προσέχει.