Η Kris Jenner είναι το πιο ανισόρροπο μέλος της οικογένειας:Δείτε τι έκανε & γελάστε άφοβα

Γωγώ Φούντα
Η Kris Jenner είναι το πιο ανισόρροπο μέλος της οικογένειας:Δείτε τι έκανε & γελάστε άφοβα

Εμείς πάντως έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε

Κοιτάξτε να δείτε: Η οικογένεια Kardashian-Jenner σίγουρα δεν είναι φυσιολογική. Και όσο μεγαλώνουν και οι δύο μικρές της οικογένειας, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία, εκτός φυσικά από τη φρεσκοχωρισμένη Kourtney η οποία κρατούσε πάντα ένα πιο χαμηλό προφίλ.

Κι όμως κυρίες και κύριοι, υπάρχει και μία γυναίκα η οποία τις ξεπερνά όλες μαζί σε τρέλα και μανία υπερβολικής έκθεσης, και δεν είναι άλλη από την Big Mama, Kris Jenner. H Κris λοιπόν, η οποία βρίσκεται μάλλον σε σύγχυση, καθώς δεν της έχουν συμβεί και λίγα τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτή που έπεισε-ή καλύτερα απαίτησε από την Kim-να δημοσιεύσει τη γυμνή της selfie προκειμένου να αποδείξει ότι είναι έγκυος.

kim-kardashian-naked-pregnant-selfie 3e46c

Έχουμε και λέμε:1) Γιατί τέτοια κάψα να αποδειχθεί ότι η Kim είναι όντως σε... ενδιαφέρουσα; 2) Γιατί έπρεπε να βρεθεί αυτός ο τρόπος για να αποδειχθεί; Χάθηκαν τα μαγιό; 3) Η Kim για ποιο λόγο ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της μητέρας της; Είναι τρελή; Το τελευταίο ερώτημα καλό θα ήταν να μείνει αναπάντητο.