O Brad Pitt μαθητής του Jamie Oliver

O Brad Pitt μαθητής του Jamie Oliver

Ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια του βρετανού σεφ προκειμένου να βελτιώσει τις μαγειρικές του ικανότητες και να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες της πολυμελούς οικογένειάς του.

Ο Jamie Oliver, ο σεφ ο οποίος έκανε τη μαγειρική το απόλυτο trend και προσπαθεί πλέον να διδάξει μικρούς και μεγάλους τι σημαίνει σωστή διατροφή βρίσκεται στο Λος Άντζελες στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού προγράμματος ενώ σύντομα θα έχει μεταδώσει τα φώτα του σε έναν από τους πιο δημοφιλής αστέρες του Hollywood.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Brad Pitt προσέγγισε τον Jamie Oliver και του ζήτησε κάποια «μαθήματα μαγειρικής κατ’ οίκον» προκειμένου να μην αναγκάζεται να καταφεύγει στην εύκολη λύση των delivery και του junk food κάθε φορά που οι μάγειρες και το υπηρετικό προσωπικό απουσιάζουν. Ο βρετανός σεφ, μάλιστα, έχει επισκεφθεί αρκετές φόρες την οικεία Brad Pitt - Angelina Jolie έκτοτε μαθαίνοντας στον ηθοποιό μια σειρά από εύκολες συνταγές για υγιεινά σνακ και γεύματα αλλά και συνταγές για πίτσες και burgers με αγνά υλικά και λαχανικά.