Ουπς! Αυτή είναι η φωτογραφία που «καίει» τον Ben Affleck & την Jennifer Garner

Ερμιόνη Σαρρή
Ουπς! Αυτή είναι η φωτογραφία που «καίει» τον Ben Affleck & την Jennifer Garner

Και η υπόθεση συνεχίζεται...

Ένας χωρισμός είναι από μόνος του επώδυνος. Και η όλη αυτή κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και επίπονη όταν από πίσω της ξετυλίγεται ένα ολόκληρο σκάνδαλο. Η Christine Ouzounian, εκτός από νταντά της οικογένειας, φαίνεται να ήταν και το τρίτο πρόσωπο που οδήγησε το ζευγάρι στο χωρισμό (και τα πρωτοσέλιδα).

Και ενώ, λοιπόν, ο χωρισμός τους είναι γεγονός, οι εξελίξεις τους ήθελαν να περνούν οικογενειακά τα γενέθλια του Ben Affleck. Η Jennifer Garner πέρασε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά και το πρώην σύζυγός της και πραγματικά είναι άξια θαυμασμού. Μία όμως φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο δείχνει τα πράγματα να μην ήταν και τόσο... cool σε αυτά τα γενέθλια. Ο ηθοποιός περπατούσε μόνος του και η σύζυγός του το ίδιο. Είναι αυτό που λέμε μαζί, αλλά χωριστά.

2B6F215200000578-3199508-image-a-2 1439804819275 f7ba2

Για να λέμε όμως και την αλήθεια, είναι κάπως κατανοητό ότι υπάρχει μία ένταση και αρνητική ενέργεια μεταξύ τους μετά από όσα έχουν ακουστεί. Είναι όλα τόσο φρέσκα στο μυαλό της Jennifer που σίγουρα της είναι δύσκολο να το παίξει... πανευτυχής και αδιάφορη. Σίγουρα όμως βάζει την ευτυχία των παιδιών της πάνω από όλα. Μπράβο της και ξανά μπράβο της!