Εκείνοι το αρνούνται αλλά τα γεγονότα τους προδίδουν: Ήρθε το νέο και... πολύ hot ζευγάρι

Γωγώ Φούντα
Εκείνοι το αρνούνται αλλά τα γεγονότα τους προδίδουν: Ήρθε το νέο και... πολύ hot ζευγάρι

Αυτή τραγουδίστρια αυτός supersexy ηθοποιός

Είμαστε της άποψης ότι όταν είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος, όχι μόνο δεν μπορείς να το κρύψεις, αλλά καλό θα ήταν να το λες κιόλας. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά κυρίως γιατί οι καημένοι οι δημοσιογράφοι, κάθονται και αναλύουν posts και likes προκειμένου να βγάλουν την είδηση.

Ε αυτό ακριβώς συμβαίνει με την τραγουδίστρια Delta Goodrem και ένα από τα πιο σέξι αγόρια του Hollywood, τον Kellan Lutz. Η Αυστραλέζα star και ο πρωταγωνιστής του Twilight λοιπόν, τελευταία έχουν φουντώσει τις φήμες που τους θέλουν να ζουν έναν μεγάλο έρωτα, παρά το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν παραδέχεται το παραμικρό.

7d67de1b24e3edaf52cca 6c7d2

Την έντονη φημολογία, ενίσχυσε πρόσφατα και το post του σέξι αγοριού στο Twitter μέσω του οποίου συγχαίρει την Delta για το νέο της τραγούδι που κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 1 των charts. Εκείνη απάντησε με καρδούλες και φιλάκια, και κάπως έτσι πείστηκαν ακόμα και οι πιο δύσπιστοι ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

28447F8200000578-3066078-Delta Goodrem posed with theSilver Logie Award after winning-m-56 1430661749716 e919d

Mάλιστα, δεν είναι τυχαίο, ότι η τραγουδίστρια, μπορεί να αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι μαζί, αλλά δεν παραλείπει να τον αποκαλεί δημόσια, «γλύκα», ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο Kellan ήταν πρόσφατα στην Αυστραλία την οποία και αποκαλεί δεύτερη πατρίδα του. Εδώ που τα λέμε, και το ΗΠΑ-Αυστραλία δεν είναι Παγκράτι-Κολιάτσου! Άρα κάτι παίζει...

kellan-lutz-bullseye a4574