Ο σύζυγος της star παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα: Τι συνέβη;

Γωγώ Φούντα
Ο σύζυγος της star παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα: Τι συνέβη;

Μετά την μάχη της με τον καρκίνο, ακόμα δοκιμασία

Δυστυχώς ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά, και όσο υπάρχει η ζωή και ο άνθρωπος θα συνεχίσουν απλά να συμβαίνουν. Είναι όμως ακόμα πιο σοκαριστικό, όταν μαθαίνεις ότι οι διάσημοι και πλούσιοι, τους οποίους συνήθως τοποθετούμε μέσα σε μία γυάλα, έρχονται αντιμέτωποι με το θάνατο, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά!

Η Giuliana Rancic λοιπόν, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, έζησε ακόμα μία εφιαλτική στιγμή το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της Bill Rancic, παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, στο πλαίσιο του Chicago Air and Water show συγκρούστηκε στον αέρα με άλλο αεροσκάφος.

Untitled 1a76b

Ο Rancic, αμέσως μετά τη σύγκρουση, έπεσε με το αλεξίπτωτό του και προσγειώθηκε ασφαλής στο έδαφος, κάτι που δεν ισχύει για τους δύο στρατιώτες που ήταν μαζί του, οι οποίοι πέθαναν λίγες ώρες μετά στο νοσοκομείο που είχαν μεταφερθεί. Η reality star μέσω του Twitter της, λίγο πριν ανακοινωθεί ο θάνατός τους, είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που ο σύζυγός της ήταν καλά, και είχε καλέσει τους followers της να προσευχηθούν για την τύχη των δύο αντρών.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν τα κατάφεραν.