Σιγά μη... σκάσει!Ένα μήνα μετά το χωρισμό η σούπερ σταρ κάνει διακοπές με άλλον!

Σιγά μη... σκάσει!Ένα μήνα μετά το χωρισμό η σούπερ σταρ κάνει διακοπές με άλλον!

Και μάλιστα, τις διακοπές της διάλεξε να περάσει στην Πάτμο! 

Το αγαπημένο της νησί φαίνεται πως έχει γίνει η Πάτμος, αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά διάλεξε να περάσει τις διακοπές της εκεί η Kate Moss. Το διάσημο μοντέλο επισκέφθηκε για πρώτη φορά το μέρος το περσινό καλοκαίρι, έχοντας συντροφιά της την καλή της φίλη, Naomi Campbell, και όπως είχαμε δει από τις φωτογραφίες τους, είχαν περάσει τέλεια.

upl53ea34586a0ca 7a684
upl53ea344d99305 ae837


Και κάπως έτσι, φέτος, και ύστερα από τον πολύ πρόσφατο χωρισμό της με τον επί 4 χρόνια σύζυγό της, Jamie Hince, η 41χρονη σταρ θέλησε να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο δημοφιλές νησί, όμως αυτή τη φορά όχι με κάποια φίλη της, αλλά συνοδευόμενη από νέα αντρική παρουσία. Ίσως είναι αυτός ο λόγος που θέλησε οι στιγμές από τις διακοπές αυτές να μην απαθανατιστούν από το φωτογραφικό φακό των παπαράτσι και έγιναν... ινκόγκνιτο.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να την... γλιτώσει, αφού πλέον κάνουν το γύρο του διαδικτύου οι φωτογραφίες από την βόλτα της με την άγνωστη... παρέα της, που απαθανάτισε ο φακός της Real. Να πρόκειται για ένα νέο έρωτα; Ο χρόνος θα δείξει!

sdc a01f7
dcc 4ad54
wd a5334

Διαβάστε ακόμη:

Ακόμα μια... ξανθιά στο βιογραφικό του! Είναι αυτή η νέα σύντροφος του σταρ;

Πιο χαρούμενη από ποτέ! Το γεγονός που ενθουσίασε τη Μαρία Ηλιάκη!