Τρία χρόνια μετά: Η γαμήλια φωτογραφία των Lively-Reynolds που «σπάει» το διαδίκτυο

Γωγώ Φούντα
Τρία χρόνια μετά: Η γαμήλια φωτογραφία των Lively-Reynolds που «σπάει» το διαδίκτυο

Άργησαν αλλά τα... κατάφεραν!

Έχουμε συνηθίσει όταν δύο stars παντρεύονται, λίγες μέρες μετά να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες, ενώ στη συνέχεια το νιόπαντρο ζεύγος να πουλάει το υλικό σε διάσημο περιοδικό, και τα χρήματα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Υπάρχει όμως και ένας γάμος, από τον οποίο δεν είδαμε ούτε μακρινό πλάνο, μιας και το ζευγάρι απαίτησε άκρα μυστικότητα. Παρόλα αυτά, οι Blake Lively και Ryan Reynolds, τρία χρόνια μετά την μεγάλη τους μέρα, έχουν αποφασίσει να δίνουν στο κοινό μικρές λεπτομέρειες και εικόνες, έτσι για να μη βαριόμαστε κιόλας.

Untitled ca1e3

Με αφορμή λοιπόν τα χθεσινά γενέθλια της Blake-χρόνια της πολλά by the way-το Martha Stewart's Weddings, το οποίο παίρνει πολλές αποκλειστικότητες διάσημων γάμων, δημοσίευσε μία φωτογραφία των δύο ηθοποιών, στην οποία μπορεί να φαίνονται μόνο τα πιασμένα τους χέρια-cute-και ελάχιστα το εντυπωσιακό, όπως είχαν πει πολλοί, νυφικό της Blake, ήταν όμως αρκετό για να προκαλέσει πανικό στα social media και φυσικά να κάνει ρεκόρ από likes.

Σε 5 χρόνια περιμένουμε μία φωτογραφία και με τα... υπόλοιπα σώματα!