Tελικά ήταν όλα αλήθεια: Η Gisele και ο Tom Brady αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα

Γωγώ Φούντα
Tελικά ήταν όλα αλήθεια: Η Gisele και ο Tom Brady αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα

Kαι η αιτία δεν έχει να κάνει με το ζευγάρι

Και πάνω που λέγαμε ότι όχι δεν μπορεί το ζευγάρι αυτό να χωρίσει και ότι δεν είναι δυνατόν με το πρώτο πρόβλημα να παρατάνε την προσπάθεια, έρχονται τα τελευταία νέα τα οποία δεν είναι και καθόλου ευχάριστα. Τελικά φίλες και φίλοι, η Gisele και ο Tom Brady όντως αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους, και μάλιστα εδώ και αρκετούς μήνες.

Όλα ξεκίνησαν το χειμώνα, με το γνωστό σκάνδαλο «Deflategate» στο οποίο ενεπλάκη ο Brady. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος παίκτης του rugby, υπέδειξε σε δύο μέλη του προσωπικού της ομάδας του, New England Patriots, να ξεφουσκώσουν δύο μπάλες πριν από κρίσιμο παιχνίδι, ώστε να έχουν πλεονέκτημα! Φυσικά η κομπίνα αποκαλύφθηκε, ο Brady τιμωρήθηκε και έκτοτε ξεκίνησε ο γολγοθάς του supermodel.

tom-brady-and-gisele11 05948

Τα νεύρα του διάσημου αθλητή ήταν σε οριακό σημείο, οι καυγάδες με τη σύζυγό του αμέτρητοι, με αποτέλεσμα η Gisele να κρατάει μόνη της μία ολόκληρη οικογένεια, μαζί με τις νταντάδες και το υπηρετικό προσωπικό (!), μιας και ο καλός της ήταν χαμένος στα προβλήματά του.

2BAEC49100000578-3211800-image-a-12 1440606899551 3bb3a

Μέχρι τώρα, τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί, με τη βραζιλιάνα καλλονή να έχει κουραστεί από την εγωιστική συμπεριφορά του Brady. Εμείς της προτείνουμε πάντως να τον χώρισει γιατί δεν είναι καθόλου καλό παιδί! Μα είναι δυνατόν να ξεφουσκώνει μπάλες;