Ο Matt Damon έρχεται να γυρίσει τη νέα του ταινία στην Ελλάδα!

Ο Matt Damon έρχεται να γυρίσει τη νέα του ταινία στην Ελλάδα!

Το επόμενο Bourne θα έχει ως θέμα του την οικονομική κρίση στη χώρα μας, αλλά και τις αποκαλύψεις του Edward Snowden 

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Matt Damon να ενσαρκώνει τον Jason Bourne, ήταν πριν από περίπου 8 χρόνια, στην πολύ επιτυχημένη ταινία "The Bourne Ultimatum"(Τελεσίγραφο του Μπορν). Ο Damon, όμως, αποφάσισε να συνεχίσει να ενσαρκώνει το ρόλο του σούπερ-στρατιώτη, σε μια νέα ταινία που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2016.

"Χωρίς να θέλω να προδώσω πολλά, (η ιστορία) είναι ο Bourne μέσα στην Ευρώπη της λιτότητας και σε ένα κόσμο μετά τον Snowden*. Φαίνεται να έχουν αλλάξει αρκετά, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν όλα αυτά τα επιχειρήματα για τις παρακολουθήσεις και για τις πολιτικές ελευθερίες και τη φύση της δημοκρατίας", δήλωσε ο ηθοποιός στο BuzzfeedNews. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Tommy Lee Jones και η Alicia Vikander, ενώ η Julia Stiles θα επιστρέψει ξανά ως Nicky Parsons, ένα ρόλο που έπαιξε από την ταινία του 2002, "The Bourne Identity".

Όσο για το τα μέρη όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα; "Θα ξεκινήσουμε στην Ελλάδα, ξέρετε, την αρχή της δημοκρατίας. Και η ταινία θα τελειώσει στο Las Vegas, στην πιο τραγελαφική της ενσάρκωση", ανέφερε ο Damon.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει στις 26 Ιουλίου 2016.

*Ο Edward Snowden, για όσους δε γνωρίζουν, είναι ένας Αμερικανός διαχειριστής συστημάτων, που εργαζόταν για την NSA και τη CIA. Διέρρευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι αμερικανικές και βρετανικές κυβερνήσεις.

Διαβάστε ακόμα

Γιατί εξαφανίστηκε ο γιος του Ross Geller στις τελευταίες σεζόν; Μία στενάχωρη θεωρία

Ο Kanye West θέλει να γίνει Πρόεδρος της Αμερικής και το διαδίκτυο πήρε φωτιά!