Η Kylie Jenner «σε αναμμένα κάρβουνα»: Τι έχει ταράξει τη ζωή της;

Η Kylie Jenner «σε αναμμένα κάρβουνα»: Τι έχει ταράξει τη ζωή της;

Αναμένεται να χάσει τον ύπνο της

Η Kylie Jenner περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της μιας και αυτό που πάντοτε ονειρευόταν έχει γίνει πραγματικότητα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να ξεπεράσει σε αναγνωσιμότητα τις διάσημες αδερφές της. Η μικρότερη της οικογένειας έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και να είναι διαρκώς πρωτοσέλιδο. Η σχέση της με τον γνωστό ράπερ Tyga έχει προκαλέσει πανικό, μιας και τα έφτιαξε μαζί του λίγους μήνες μετά το χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά και μητέρα του γιου του, Blac Chyna (μάλιστα είχε ακουστεί πως η Jenner ήταν η αιτία που χώρισαν οριστικά).

1344493588 tyga-22-birthday-las-vegas 8bbb1

Κι ενώ μέχρι στιγμής η Kylie έδειχνε να αδιαφορεί για τις κακίες που πετούσε από εδώ και από εκεί η πρώην του συντρόφου της, πλέον φαίνεται πως έχει χάσει τον ύπνο της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline, η Blac Chyna αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε reality μαζί με την Αmber Rose (η οποία μισεί εξίσου την οικογένεια Kardashian). Η Kylie, λοιπόν, φοβάται πως η πρώην σύντροφος του Tyga θα την εξευτελίσει δημοσίως, είτε δημοσιεύοντας τα ερωτικά μηνύματα του... παράνομου –τότε- ζευγαριού, είτε βγάζοντας στη φόρα όλες τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

246210B500000578-2895173-Sure you re not dating Kylie Jenner right was spotted at lunch i-a-2 1420267146177 2654c

Ουπς, αυτό πόνεσε. Ελπίζουμε να μη συμβεί τίποτα από αυτά, διαφορετικά αναμένεται κακός χαμός στο Hollywood.