Το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη: Αυτό είναι το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της

Ερμιόνη Σαρρή
Το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη: Αυτό είναι το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που συλλέξαμε

Αυτό το καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό για την Ελένη Μενεγάκη. Το ίδιο και για τον Μάκη Παντζόπουλο. Στη ζωή τους πλέον είναι η μικρή Μαρίνα και μόνο ευτυχισμένοι θα μπορούσαν να είναι. Όπως πάντα, επισκέφτηκαν τα Άχλα της Άνδρου, ενώ δεν έλειψαν και οι μικρές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά. Η παρουσιάστρια, όπως κάθε χρόνο, κατάφερε να προστατέψει τα παιδιά της από τα φλας των δημοσιογράφων, μας άφησε όμως να δούμε το καλλίγραμμο κορμί της.

Ο φακός των παπαράτσι «κυνήγησε» την Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια διακοπών της, αλλά δεν ήταν και λίγες οι φορές που η ίδια έδωσε «το παρών» στο twitter.

Η πρώτη φωτογραφία που εμφανίστηκε στην οθόνη μας ήταν μία selfie της Ελένης Μενεγάκη. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η παρουσιάστρια θέλησε να εξομολογηθεί σε όλους της τους θαυμαστές πως της έλειψαν αρκετά.

Menegaki caf40

Την είδαμε με διάφορα μπικίνι και κάθε φορά μέναμε άφωνες. Πότε γέννησε και πότε έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, ούτε που το καταλάβαμε.

mateo-3 cc42b

Η Ελένη παρέα με τον αγαπημένο της επισκέφτηκαν την Κάλυμνο και την Σκόπελο. Πολλές ήταν οι φορές που ο φακός «τους τσάκωσε» πάνω στο φουσκωτό σκάφος τους και οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και ξεκούραστοι. Εκείνη θέλοντας πάντα να είναι προσιτή με τις φίλες και τους φίλους της εκπομπής της, φωτογραφήθηκε με τους υπαλλήλους της ταβέρνας όπου δείπνησαν και τους χάρισε το χαμόγελό της.

394 a66f17a1-b8c5-4452-b5d3-b5f8fe9dc26d 7d0e6
menegakimateo 4d3c3
menegakimateo1 c8734

Ούτε η νοσταλγική διάθεση δεν έλειψε από το φετινό καλοκαίρι της παρουσιάστριας, αφού στις αρχές Αυγούστου ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από τα παλιά. Εκείνη και ο Θοδωρής Μισόκαλος ήταν πάντοτε αγαπημένα αδέρφια και ακόμη και τώρα στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε τους βήμα.

menegaki-aderfos1 e01c9
menegaki-aderfos2 6c2f3

Το καλοκαίρι της βέβαια ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η τρίτη της κορούλα βαφτίστηκε και το όνομα αυτής... Μαρίνα. Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό κύκλο και νονοί ήταν τα αδέρφια της. Η Ελένη έλαμπε από ευτυχία και μοιράστηκε και πάλι με τους twitter φίλους της τα συναισθήματά της. Αρχικά είδαμε την μπομπονιέρα και μετά το γλέντι που είχε στηθεί για χάρη το νέου μέλους της οικογένειάς της.

IMG 6127 b39c6
marina-pantzopoulou1 38a51

Και αποφασίσαμε να κλείσουμε το συγκεκριμένο άρθρο με την πιο τρυφερή φωτογραφία, αυτή της Ελένης και του Μάκη.

ELENI MENEGAKI KAI PANTZOPOULOS 2e65f

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη στην παραπάνω gallery.

photo credits:gossiptv