Prison Break 10 χρόνια μετά: Πού βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της σειράς;

Γωγώ Φούντα
Prison Break 10 χρόνια μετά: Πού βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της σειράς;

Η πετυχημένη σειρά επιστρέφει το 2016

Θυμάστε το Prison Break, το οποίο μπήκε στις ζωές μας το 2005 και έκανε τις γυναίκες να φανατιστούν με ένα σήριαλ που είχε ως κεντρικά πρόσωπα εγκληματίες και αστυνομικούς; Μα τι λέμε, φυσικά και το θυμάστε! Ήταν και η αφορμή για να γίνει ο Wentworth Miller star πρώτου μεγέθους, και φυσικά sex symbol, με συνοπτικές διαδικασίες. Κι αν το Wentworth τον βλέπουμε συχνά πυκνά, έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές από τότε όπως στο Law & Order και House M.D. δεν έχουμε ιδέα τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι, οπότε και λέμε να ρίξουμε μία ματιά στις ζωές τους. Να υπενθυμίσουμε, ότι η πετυχημένη σειρά, η οποία είχε ολοκληρωθεί σε 4 σεζόν, επιστρέφει το 2016.

Wentworth-Miller-before-and-after 660c7

Dominic Purcell (Lincoln Burrows):

Ήταν ο αδερφός του Michael Scofield, του Wentworth ντε και ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησαν όλα. Ο Purcell λοιπόν, άγγλος μεγαλωμένος στην Αυστραλία, με Νορβηγό πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, εμφανίστηκε ακριβώς στον ίδιο αριθμό επεισοδίων με τον αδερφό του-81-ενώ έκτοτε έχει παίξει και αυτός σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα, θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο Legends of Tomorrow, σειρά στην οποία θα συμμετέχει και ο Μiller! Αχώριστοι.

Dominic-Purcell-before-and-after a2408

Amaury Nolasco (Fernando Sucre):

Ο Λατίνος της παρέας που είχε και λίγη πλάκα! Ο τηλεοπτικός Sucre λοιπόν, συνεχίζει να είναι ηθοποιός, όχι με τρομερή επιτυχία, αλλά τους ρόλους του τους παίρνει. Να μην είμαστε και άδικοι.

Amaury-Nolasco-before-and-after 63d7b

Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi):

To αντικείμενο του πόθου του Scofield και γιατρός της φυλακής. Η Sarah, από την εποχή του Prison Break έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές, ενώ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Walking Dead.

Sarah-Wayne-Callies-before-and-after f057c

William Fichtner (Alex Mahone):

O 58χρονος ηθοποιός, συνέχισε εντυπωσιακά την καριέρα του στην μικρή οθόνη, ενώ μετά το Prison Break, ήρθε και ο ρόλος του στο Entourage για να τον απογειώσει.

William-Fichtner-now-and-then c195f

Robert Knepper (Theodore 'T-Bag' Bagwell):

O συγκεκριμένος, ψηφίστηκε αρκετές φορές ως ο πιο αγαπημένος χαρακτήρας του σήριαλ. Μετά το Prison Break πρωταγωνίστησε στο Heroes, αλλά και στο κινηματογραφικό The Hunger Games: Mockingjay - Part 2.

Robert-Knepper-before-and-after 85be3