Δεν της το είχαμε! Είναι αυτή η μεγαλύτερη ιδιοτροπία της Jennifer Aniston!

Δεν της το είχαμε! Είναι αυτή η μεγαλύτερη ιδιοτροπία της Jennifer Aniston!

 

Αν είσαι σταρ… 

 

Κάμερες, λάμψη, χρήματα και δόξα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν το πλαίσιο της ζωής των σταρς. Και μέσα σε όλη αυτή την έντονη κατάσταση που βιώνουν, δεν θα μπορούσαν να μην... τα βγάλουν τα ελαττωματάκια τους. Και φυσικά, η Jennifer Aniston, ως μια από τις μεγαλύτερες σταρς του πλανήτη, δεν θα γινόταν να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό και να μην έχει κάποιες απαιτήσεις παραπάνω, σε σχέση με τους καθημερινούς ανθρώπους.


Η διάσημη σταρ την περίοδο αυτή, βρίσκεται στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, και φρόντισε να προμηθευτεί τη συγκεκριμένη μάρκα... νερού που καταναλώνει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα θέλησε να έχει τόσα πολλά μπουκάλια του συγκεκριμένου νερού στο ξενοδοχείο της, προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση να... ξεμείνει, που χρειάστηκαν... δύο οχήματα για να τα μεταφέρουν μέχρι εκεί!

2BFC774C00000578-3223153-Always close 46 year old Jennifer Aniston takes her beverage of -a-1 1441431782616 9027b


Εντάξει, δεν το χαρακτηρίζεις και.. τρομερή ιδιοτροπία, αν αναλογιστούμε παραδείγματα άλλων σταρ. Εμείς πάντως, εξακολουθούμε να την αγαπάμε ό,τι κι αν κάνει!

Διαβάστε ακόμη:

Oυάου: Η Emily Ratajkowski όπως πραγματικά δεν την έχουμε ξαναδεί!

Ποια Kendall Jenner; Άλλο είναι το απόλυτο supermodel των ημερών