Happy Birthday Prince Harry: 31 φωτογραφίες του πιο cool γαλαζοαίματου του κόσμου

Γωγώ Φούντα
Happy Birthday Prince Harry: 31 φωτογραφίες του πιο cool γαλαζοαίματου του κόσμου

Ο δευτερότοκος γιος της Diana γίνεται σήμερα 31

Α όλα κι όλα: Μπορεί εμείς οι Παρθένοι να είμαστε λίγο περίεργοι και λίγο γκρινιάρηδες αλλά είμαστε καλά παιδιά, και ανάμεσά μας υπάρχουν σπουδαίες προσωπικότητες και φυσικά αγαπημένοι γαλοζοαίματοι. Για να γίνουμε πιο σαφείς, σήμερα έχει γενέθλια ο Πρίγκιπας Harry, ο οποίος γίνεται 31, και ο οποίος μάλλον είναι το πιο αγαπημένο μας μέλος βασιλικής οικογένειας.

Ο λόγος είναι ένας και βασικός: Είναι ο πιο χαριτωμένος, ο πιο άτακτος, ο πιο ανθρώπινος βρε αδερφέ, και παράλληλα είναι γλυκύτατος, σέξι και-βασικό-δεν μοιάζει στον Κάρολο!!! Μπορεί λοιπόν οι γυμνές του φωτογραφίες σε εκείνο το ξέφρενο πάρτι, να τον στοιχειώνουν για πάντα, αλλά ο γλυκούλης από τότε, ωρίμασε, ανέλαβε τις υποχρεώσεις του, και έχει γίνει ο καλύτερος θείος του κόσμου!

prince-harry-435 9cd33

Το καλό κορίτσια, είναι ότι για την ώρα είναι ελεύθερος, οπότε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να το πάτε το ταξιδάκι σας στο Λονδίνο. Βέβαια να ξέρετε ότι θα συναντήσετε αρκετό ανταγωνισμό, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, αξίζει τον κόπο!

Εμείς πάντως, έτσι για να του ευχηθούμε το Happy Birthday, λέμε να μην του κάνουμε πάρτι-έκπληξη, και απλώς περιοριστήκαμε σε 31 αγαπημένες μας φωτογραφίες, από τότε που ήταν πιτσιρίκος! Και του χρόνου λοιπόν.