Είναι πια επίσημο: Η Αngelina Jolie και ο Brad Pitt ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για...

Γωγώ Φούντα
Είναι πια επίσημο: Η Αngelina Jolie και ο Brad Pitt ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για...

Tι έχει συμβεί;

Η κοινωνική και ανθρωπιστική δράση της Angelina Jolie, είναι πια γνωστή, και μάλιστα, κάποιες φορές καταφέρνει να επισκιάσει και τη λαμπρή κινηματογραφική της καριέρα. Και παρά τις φήμες περί ασθένειάς της και διατροφικών διαταραχών εκείνη φαίνεται πιο δυνατή και δραστήρια από ποτέ.

Τι γίνεται όμως με την οικογένειά της; Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το ζεύγος Bradgelina, είναι ένα βήμα πριν την υιοθεσία ενος τέταρτου παιδιού, αυτή τη φορά από τη Συρία! Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός, στο τελευταίο της ταξίδι στην Μέση Ανατολή, γνώρισε 3 ορφανά αγόρια, τα οποία τη συγκίνησαν με την τραγική τους ιστορία, αλλά και την αδυναμία που της έδειξαν.

angelina-jolie-adopt-syrian-orphan-brad-pitt-008 c96b4

Η Angie λοιπόν, επιστρέφοντας στις ΗΠΑ ανακοίνωσε στο Brad ότι θέλει να τα υιοθετήσει και τα τρία, συναντώντας την αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος πιστεύει ότι τρία νέα μέλη στην οικογένεια, ίσως και να ταράξουν τις ισορροπίες της. Παρόλα αυτά, ο Brad συμφώνησε στην υιοθεσία του ενός αγοριού, με τις διαδικασίες πλέον να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

brad-angelina-family 640x480 71429536003 b18de
Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Wedding-Photo-660x330 3f104

Με το καλό λοιπόν!