Η Kylie Jenner φοβάται για τη ζωή της. Δείτε τι συμβαίνει

Ερμιόνη Σαρρή
Η Kylie Jenner φοβάται για τη ζωή της. Δείτε τι συμβαίνει

Ζήτησε βοήθεια ακόμη και από τις αδερφές της

Kylie Jenner. Το κορίτσι αυτό έχει γνωρίσει τη δημοσιότητα πριν ακόμη πατήσει τα 18 και έχουμε όλοι καταλάβει πολύ καλά πως το όνομά της θα γράφεται για πολλά χρόνια σε πρωτοσέλιδα και άρθρα. Εδώ μιλάμε για την πιο celebrity οικογένεια της τελευταίας εκατονταετίας.

Είναι λογικό, λοιπόν, η Kylie να έχει το δικό της κοινό. Ούτε και εκείνη όμως πίστευε πόσο φανατικούς θαυμαστές έχει μέχρι να συμβεί το περιστατικό της προηγούμενης Παρασκευής. Πραγματικό ξεμάλλιασμα, θα λέγαμε. H fan της την πλησίασε, της τράβηξε τα μαλλιά και η σταρ... πάγωσε.

2C8ADECC00000578-0-Pained video footage surfaced of Kylie Jenner s hair being yanke-m-3 1442742620292 b7568 ee54a

Η Kylie αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των σωματοφυλάκων της, καθώς φοβάται για τη ζωή της. Θέλει να αισθάνεται ασφάλεια, αφού δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Τώρα ήταν κάτι αντιμετωπίσιμο, την επόμενη φορά όμως; Ακόμη και από τις αδερφές της ζήτησε να της δανείσουν για μερικές εβδομάδες τους άντρες της προστασίας τους, καθώς έκρινε ότι εκείνη τους έχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Υ.γ Αν αναρωτιέστε για τον αριθμό των αντρών που θα την προστατεύουν από εδώ και πέρα, έχουμε να σας πούμε ότι θα αγγίξουν τον αριθμό...10!