Πόσο ακόμη θα αδυνατίσει; Η νέα φωτογραφία της Khloe Kardashian μας τρόμαξε λιγάκι!

Πόσο ακόμη θα αδυνατίσει; Η νέα φωτογραφία της Khloe Kardashian μας τρόμαξε λιγάκι!

Μήπως το έχει παρακάνει;

Τους τελευταίους μήνες η Khloe Kardashian δίνει σκληρό αγώνα για να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν. Η εξέλιξή της είναι πραγματικά εντυπωσιακή.


Η γλυκιά reality star κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να σμιλέψει τις juicy καμπύλες της και να αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα. Φαίνεται όμως πως η Khloe το έχει πάρει πιο σοβαρά από ότι πρέπει.

khloe-kardashian-weight-loss-02 3d4f7

Tο πριν και το μετά

Παρόλο που έχει φτάσει στο στόχο της και έχει χάσει τα κιλά που ήθελε, συνεχίζει να προπονείται σκληρά με σκοπό να... συρρικνώσει ακόμη περισσότερο τις αξιοζήλευτες καμπύλες της. Η μανία της με την υπερβολικά αδύνατη μέση δεν έχει προηγούμενο. Η Kardashian δε βγάζει από πάνω της τους ειδικούς κορσέδες που έχει προμηθευτεί για να καταφέρει να αποκτήσει μέση α λα Dita Von Teese.

Ιδού, λοιπόν, το αποτέλεσμα.

fff 2c26e

Η 31χρονη star δημοσίευσε χθες στο Instagram account της αυτή τη φωτογραφία και τα σχόλια «έπεσαν βροχή». Πολλοί ήταν αυτοί που την επαινούσαν και άλλοι που ανησυχούσαν με την εικόνα της. Εμείς με τη σειρά μας θα πούμε πως τρομάξαμε λιγάκι! Ελπίζουμε να έχει τον έλεγχο της κατάστασης και να μη γίνει θύμα των skinny προτύπων.