Τελικά ο Kanye West θέλει στ' αλήθεια να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών;

Τελικά ο Kanye West θέλει στ' αλήθεια να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών;

#Kanye2020

Όταν πρωτοείδαμε την είδηση αυτή, ειλικρινά νομίζαμε πως πρόκειται για κάποια φάρσα. Ο Kanye West υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών; Σοβαρά τώρα;

Δεν ήταν καθόλου αστείο όμως, αφού οι δηλώσεις του έδειχναν πως έχει πάρει το θέμα στα σοβαρά, παρά τις σατιρικές αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μετά την παρουσίαση της νέας του συλλογής, Yeezy Season 2, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, ο Kanye μίλησε στο Vanity Fair για το συγκεκριμένο θέμα έδωσε απαντήσεις: "Δεν το προσέγγισα αυτό γιατί θεώρησα πως θα ήταν διασκεδαστικό. Δε σκέφτηκα, 'Α, πάμε να νοικιάσουμε μερικά τζετ σκι στη Χαβάη'. Όχι, το αντίθετο. Κάθομαι σε club και σκέφτομαι 'Πω πω, έχω πέντε χρόνια πριν βάλω υποψηφιότητα για Πρόεδρος και έχω πολλή έρευνα να κάνω, να ωριμάσω πολύ ακόμη".

Ναι, λοιπόν, όπως το καταλάβατε, ο rapper σοβαρολογεί και έχει πάρει πολύ θερμά το θέμα της υποψηφιότητάς του, γεγονός που σημαίνει πως πρόκειται να δούμε πολλά και διάφορα στο μέλλον. "Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσω να σχεδιάζω, για να μπορώ να εξασκώ την προσπάθεια του να κάνω τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Μισώ την πολιτική. Δεν είμαι πολιτικός. Με ενδιαφέρει η αλήθεια και απλά νοιάζομαι για τους ανθρώπους. Θέλω όλοι να κερδίσουν, αυτό μπορώ να πω και νομίζω πως μπορώ να το κάνω αυτό", δήλωσε στο περιοδικό.

Τι να πούμε... καλή επιτυχία στην προεκλογική του εκστρατεία!