Τελικά θα αλλάξει ποτέ τα μαλλιά της; Η Ελένη Μενεγάκη επιτέλους απαντά

Γωγώ Φούντα
Τελικά θα αλλάξει ποτέ τα μαλλιά της; Η Ελένη Μενεγάκη επιτέλους απαντά

Plus: Tι θα άλλαζε στις ζωές μας, αν η Ελένη γινόταν καστανή

Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν διάφορες φήμες στα «πηγαδάκια» της ελληνικής showbiz οι οποίες κάνουν λόγο για την Ελένη Μενεγάκη και το χρώμα των μαλλιών της! Τουτέστιν, η διάσημη παρουσιάστρια, και λόγω του συμβολαίου της με τη L'Oreal Paris, είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να γίνει... καστανή!

Όπως αντιλαμβάνεστε, η φήμη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, μιας και ο Έλληνας τηλεθεατής, εδώ και μία 20ετία, γνωρίζει μόνο μία Ελένη, την ξανθιά!!! Οι θαυμαστές αντέδρασαν, και τα σενάρια καταστροφολογίας άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα social media. Όχι πείτε μας, αν η Ελένη Μενεγάκη, η απόλυτη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης, η αξιότερη πρέσβειρα του χρώματος αυτού, γίνει καστανή, ο κόσμος θα παραμείνει ίδιος; Μήπως επέλθουν σημαντικές αλλαγές στη χώρα αυτή ως συνέπειες της βαριάς αυτής απόφασης; Λοιπόν εμείς ως Queen καθίσαμε και σκεφτήκαμε τι μπορεί να αλλάξει στην καθημερινότητά μας, και με τρόμο διαπιστώσαμε, ότι καλό θα ήταν η Ελένη να το ξανασκεφτεί.

Eleni-Menegaki-4 9265f

1. Με την Ελένη Μενεγάκη καστανή, είναι ξεκάθαρο πια ότι θα καταργηθεί ο αγαπημένος όλων των Ελλήνων φραπές-ναι του έχουμε βάλει τελικό σίγμα γιατί είναι κάτι σαν το Κώστας-και θα είμαστε πια αναγκασμένοι να πίνουμε όλες αυτές τις εκλεκτές και... αλλόκοτες ποικιλίες που κυκλοφορούν στην αγορά! Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι πια δε θα μπορούμε να προσθέσουμε παγάκια ή νερό στο ήδη υπάρχον ρόφημα, ώστε να το κρατήσουμε μία ολόκληρη μέρα! Εντάξει μιλάμε για δράμα.

eleni-menegaki-loreal-1024x683 29446

2. O Έλληνας οδηγός θα σταματήσει να... τσακώνεται! Θα γίνει ευγενικός, υπομονετικός και θα ξεχάσει ότι στο κέντρο του τιμονιού του βρίσκεται η κόρνα. Το ακόμα πιο συγκλονιστικό, είναι θα εκλείψει εντελώς το βλέμμα το γεμάτο απαξίωση και υποτίμηση κατά τη διάρκεια της προσπέρασης, ξέρετε αυτό που κοιτάς τον άλλο, τουλάχιστον σα να σου έχει σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια. Ελάτε τώρα, όλοι έχουμε ρίξει το βλέμμα αυτό, χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Μόνο για ηθική ικανοποίηση.

3. Ο Έλληνας φίλαθλος θα πάψει κάθε Κυριακή, και ίσως Σάββατο αλλά και Τρίτη και Τετάρτη, να γίνεται προπονητής, διαιτητής αλλά και αθλητικογράφος. Με λίγα λόγια, οι άντρες θα παρακολουθούν το ματς ήσυχοι, θα σέβονται πλήρως τις αποφάσεις του διαιτητή αλλά και του προπονητή, και στο τέλος ο νικητής θα δίνει συγχαρητήρια στον ηττημένο! Όχι δεν είναι αυτή η Ελλάδα που ξέρουμε.

ImageHandler.ashx ad332

4. Το καστανό χρώμα της Ελένης, θα έρθει μαζί με την υγιεινή διατροφή του Έλληνα. Δηλαδή, τέλος τα σουβλάκια, τέλος τα burgers και τέλος όλα αυτά τα μαγικά, ανεπανάληπτα, συγκλονιστικά βρώμικα που μας προμηθεύουν οι καντίνες που-δόξα τω Θεώ-υπάρχουν σε κάθε γωνιά. Ο κάθε Έλληνας εκεί έξω θα τρώει σαλάτες, φρούτα, ψητά, θα γυμνάζεται και στο κυριακάτικο τραπέζι θα λέει όχι στον μουσακά, και θα προτιμάει το μπρόκολο! Jesus.

5. Τέλος, η αλλαγή της Ελένης θα σημάνει και την τεράστια αλλαγή στην... ελληνική νύχτα! Ποτό μόνο την Πρωτοχρονιά, άντε και τα Χριστούγεννα, και όλο τον υπόλοιποι χρόνο αποτοξίνωση και ταινία στο σπίτι. Ναι, ο Έλληνας θα σταματήσει να ξενυχτάει και να καταναλώνει αλκοολούχα ποτά, μιας και δε θα υπάρχουν πλέον μαγαζιά για να βρει... καταφύγιο. Η μπύρα θα είναι είδος υπό εξαφάνιση, και το ουίσκι μια μακρινή ανάμνηση.

eleni 18 98c4a

ΕΥΤΥΧΩΣ, η «Ωραία Ελένη» βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει: «Τα τελευταία 20 χρόνια έχω βαμμένα μαλλιά. Έχω ξεχάσει πώς ήμουν. Ανά διαστήματα, ανά τριετίες ή τετραετίες, ανάλογα σε τι φάση είναι η ζωή μου σκέφτομαι να αλλάξω τα μαλλιά μου. Και φέτος με έπιασε και σκεφτόμουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξω ώστε να εστιάζει ο κόσμος σε αυτό και όχι στα παραπάνω κιλάκια ή το φουσκωμένο προσωπάκι. Το φουσκωμένο προσωπάκι είναι ωραίο γιατί είναι πιο τσιτωμένο, αλλά τα κιλάκια...» και συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας ότι μία γυναίκα όσο μεγαλώνει θα πρέπει να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της για να απαλύνει τα χαρακτηριστικά της, «Γιατί να το κάνω αυτό; Έγινα ξανθιά όταν ήμουν μπουμπούκι, τώρα θα πάω να γίνω μελαχρινή; Ούτε γι' αστείο».

Οπότε μπορούμε όλοι να ανασάνουμε με ανακούφιση. Το μόνο που ίσως κάνει όπως δήλωσε, είναι μία πιο μελί απόχρωση, αλλά μέχρι εκεί. Έτσι είναι, η Ελένη και το ξανθό χρώμα πηγαίνουν πάντα μαζί.

menegaki-premiera0 66870

Πηγή: Hello!