Ώρα για dubsmash: Οι Ελληνίδες Celebrities μας χαρίζουν άφθονο γέλιο (part 1)

Ερμιόνη Σαρρή
Ώρα για dubsmash: Οι Ελληνίδες Celebrities μας χαρίζουν άφθονο γέλιο (part 1)

Ετοιμαστείτε, γιατί το Part 2 έρχεται αύριο

Το Dubsmash είναι μία εφαρμογή που έχει μπει εδώ και λίγους μήνες στις ζωές μας. Αν δεν την έχετε κατεβάσει ήδη, σας προειδοποιούμε να μην το κάνετε όσο είστε στο γραφείο. Δε θα αφήσετε το κινητό από το χέρι και σας το λέμε με κάθε ειλικρίνεια που μας διακρίνει. Θα ψάχνετε για πολλές ώρες ποιο βίντεο να γυρίσετε και όλο και θα βρίσκετε κάποιο καλύτερο από αυτό που διαλέξατε πριν από 30 δευτερόλεπτα.

Επειδή εμείς, λοιπόν, ένα μικρό κολληματάκι το έχουμε «φάει», αποφασίσαμε να σας φτιάξουμε τη μέρα και να σας δείξουμε ποιες Ελληνίδες celebrities έχουν πάθει το ίδιο με εμάς. Για σήμερα σας έχουμε την Αλέκα Καμηλά, την Αθηνά Οικονομάκου και τη Μαίρη Συνατσάκη. Μείνετε συντονισμένες γιατί υπάρχει και part 2.

Η Αλέκα Καμηλά μπορεί να έκανε πέρυσι το comeback στην ελληνική τηλεόραση, εδώ και λίγες εβδομάδες όμως βρίσκεται στην Αμερική. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα ξεχνούσε τους διαδικτυακούς της φίλους και για αυτό φροντίζει να ανανεώνει συχνά το προφίλ της στο instagram. Μας εξομολογείται μέσα από τη ντουζιέρα της το πόσο πολύ βαριέται, ενώ δεν ξεχνά να μας το υπενθυμίσει και εν ώρα σιδερώματος. Αγαπητή μας Αλέκα, και ποια δε... βαριέται το σιδέρωμα;

Τη σειρά Δυο ξένους τη θυμάστε; Και ποια από εμάς δεν έχει γελάσει μέχρι δακρύων με τη μαία της Μαρίνας Κουντουράτου; Ο Φάνης της είχε δείξει κόκκινη κάρτα και εκείνη δεν άντεχε το χωρισμό (ούτε και η Μαρίνα τους πόνους). Αυτές ακριβώς τις σκηνές θέλησε να μας θυμίσει η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι φίλες σας παραπονιούνται ότι έχετε κάπως ξεπεράσει τα… όρια; Τότε μάλλον πρέπει να κάνουν παρέα με τη Μαίρη Συνατσάκη και το Σπύρο Σαμοΐλη. Αν γίνει, να ξέρετε ότι όλοι μαζί θα σας φωνάξουν με μία φωνή μαζέψου. Μήπως θα έχουν δίκιο;