Αν οι φήμες ισχύουν, τότε μιλάμε για τον πιο αναπάντεχο γάμο της χρονιάς

Γωγώ Φούντα
Αν οι φήμες ισχύουν, τότε μιλάμε για τον πιο αναπάντεχο γάμο της χρονιάς

Καλέ πότε πρόλαβαν;

Οι πλούσιες και διάσημες οικογένειες του εξωτερικού, ευτυχώς δεν μας απογοητεύουν ποτέ, μιας και σχεδόν καθημερινά κάνουν πράγματα, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι αναπάντεχα και σίγουρα άξια λόγου και σχολιασμού. Όπως αυτό που έκανε ένα από τα μέλη των φοβερών και τρομερών Kardashians, οι οποίες έτσι κι αλλιώς δεν ησυχάζουν ποτέ.

Που λέτε, τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί μια φήμη για την Kris Jenner και έχει να κάνει με τη σχέση της με τον Corey Gamble με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο. Που λέτε, το διάσημο ζευγάρι, εμφανίστηκε στο show του οίκου Chanel κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, τραβώντας όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας των φωτογράφων.

GettyImages-491507842 66e4d
kris-jenner-corey-gamble-marriage-rumors-ring-wedding-plans-02 c8453

Μόνο που το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο χέρι του Corey το οποίο και στόλιζε ένα δαχτυλίδι το οποίο πολλοί υποστήριξαν ότι είναι βέρα! Από την άλλη, η διάσημη reality περσόνα, επέλεξε να φορέσει γάντια, ίσως και επίτηδες, προκειμένου να παρατείνει την αγωνία των θαυμαστών της.

kris-jenner-corey-gamble-marriage-rumors-ring-wedding-plans-03 5a884

Πάντως, η ίδια, έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα με τον Corey, οπότε δε θα μας κάνει καμία εντύπωση, όντως να υπήρξε γάμος.

Είναι δεν είναι αλήθεια, εμείς ένα συγχαρητήρια θα το πούμε, κι ας πέσει χάμω.